Nike flirter igen med neon med den nye Elastico Superfly

Lanceringen af den seneste Elastico Superfly udmærkede sig gennem en farvekombination af Sort, Blå og Orange. Men denne model ankom ikke alene. Som vi også så havde Nike også leveret en Elastico Finale i en skarp Neon udgave. Og det er netop denne farve, som repræsenterer den sekundære farvevariant af Nikes Elastico Superfly.

Nike har efterhånden fået cementeret at de styrer showet på de alternative fodboldunderlag. Den nye Elastico Superfly, som for alvor tog gader og indendørsbaner med storm i september sidste år, forstærkede kun den popularitet Nike har formået at bygge på omkring deres FC247 koncept.

Gå på udkig efter dine næste Nike FC247 sko lige her.

Med Elastico Finale, Bomba Finale og Lunargato har Nike skabt deres egen lille niche ved at udvikle sko, som er specielt designet til underlag som kunstgræs, trægulv og asfalt. Kort inden 2014 skiftede til 2015 lancerede Nike nye farver til hele FC247 kollektionen og det inkluderede altså også en Elastico Superfly i Neon.

Elastico Superfly kan på mange måde siges at repræsentere afslutningen på den cirkel af innovation som Nike leverede i 2014. Bygget på fundamentet af Nikes Elastico Finale har Nikes udviklere hentet inspiration fra deres Mercurial Superfly for at skabe en street/indendørssko som både omfavner de tekniske og de eksplosive elementer fra det hurtige spil.

Du kan finde udvalget af Nike Elastico Superfly inkl. Neon lige her.

I denne Neon variant er Nike gået hele vejen og kun brudt den skarpe farve af en enkel sort linje på toppen af Dynamic Fit Collar og et mønstret Nike swoosh. Det gør uden sammenligning denne Elastico Superfly til den mest synlige og opmærksomhedssøgende variant til dato. Og det siger ikke så lidt om designet, efter at Nike både har benyttet sig af Laser Orange og Hyper Punch på tidligere modeller.

Som vi kender den komme modellen med en overdel i det yderst komfortable og ikke mindst fleksible Flyknit som er blevet dækket af et, nogle steder to lag NikeSkin. Dette materiale sikrer at gøre skoen slidstærk samtidig med at det også bidrager til at give noget greb og friktion i mødet med bolden.

Det er muligt at købe den nye Elastico Superfly lige her.

Elastico Superfly er designet til både at kunne holde til udendørs asfaltbaner og indendørs trægulv. På denne måde erstatter den hverken Lunargato eller Elastico Finale, men tilbyder derimod blot et alternativ til dem som ikke kan få nok af Flyknit og Dynamic Fit Collar. Det er naturligvis først og fremmest komforten og fleksibiliteten i overdelen, som taler for Elastico Superfly og så selvfølgelig også det usammenlignelige design, som de andre sko ikke kan måle sig med. Men valget er helt dit eget - så hvad vælger du?

Det er ingen hemmelighed at Nike har en forkærlighed til Neon. Farven er blevet brugt i et væld af designs lige fra fodboldtrøjer, til fodboldstøvler og udstyr. Nu har Neon også infiltreret sig i FC247 med denne Elastico Superfly. Er du på?