Fernando Torres er vendt hjem til Atletico Madrid

Den fortabte søn er vendt hjem. Efter at have tilbragt godt 7 år i England og et halvt år i Italien, har Torres besluttet sig for at vende snuden hjem. Hjem til Atletico Madrid i Spaniens hovedstad, hvor historien om et af fodboldens, måske, mest ambivalente tilfælde af en fodboldspiller startede. Spørgsmålet er så, om Torres kan finde tilbage til sit gamle jeg…

I 2001 løb en ung knægt på blot 17 år ind til klapsalver på Vicente Calderon. Bag på trøjen stod der F. Torres med nummer 35. Blot en uge senere scorede han sit første mål for Atletico Madrid. Det skulle vise sig at blive det første af 82 mål gennem hans 214 kampe for hovedstadsklubben.

Har du ventet på Torres' hjemkomst til Madrid? Køb trøjen med F. Torres #19 på ryggen nu

Da Torres forlod Atletico Madrid i 2007 var det med et noget andet ry end det han vender tilbage med. Torres var en af verdens absolut varmeste angrebsnavne og den klub som fik fingrene i “El Niño” ville med garanti få værdi for det beløb de lagde. Liverpool blev i sidste ende klubben der trak det længste strå og gennem sine 3 år på Merseyside formåede Torres også at leve fuldt ud til sit potential.

Men så var det som om nogen puttede noget i det vand Torres drak. For siden Torres skiftede til Chelsea i 2011, har der været langt mellem snapsene. Virkelig langt. Blot 21 mål er det blevet for Torres på 3 år. Sammenlignet scorede Torres 65 mål på sine 3 år hos Liverpool.

Du kan også finde Torres' foretrukne fodboldstøvler, adidas Predator Instinct her.

Men nu er han så tilbage, hvor det hele startede. Tilbage på Vicente Calderon. Godt nok på en foreløbig lejeaftale for resten af sæsonen og med nr. 19 og ikke 9, som da han forlod klubben, men sønnen er vendt hjem. Og nu mangler vi så bare at få besvaret spørgsmålet vi allesammen går og stiller os selv: Kan Torres langt om længe finde tilbage til de gamle dyder?

Det er allerede blevet annonceret at Torres starter inde i aftens Copa del Rey kamp. Og han kunne vel nærmest ikke bede om en mere fornem re-debut. På hjemmebane i Vicente Calderon mod storebroderen fra den anden ende af byen, Real Madrid. Vi kunne ikke have skrevet historien bedre selv. Jo, så skulle det da lige være at Torres går hen og scorer det vindende mål. Men det er vel næsten for langt ude i fantasien, eller hvad..?

Vis Torres din støtte og køb hans nye trøje fra Atletico Madrid lige her

Det bliver spændende at se, hvad Torres kan få ud af sit, foreløbigt, korte ophold i sin barndomsklub. Vi tror og håber på det bedste for “El niño”. Hvordan forudser du hans comeback?