Weekendens støvlespots: FA Cup'en indleder 2015

Weekenden er forbi og med fuldt program i blandt andet FA Cup’en, La Liga har det været en start på det nye år, lige efter os fodboldgale hoveder. Vi har naturligvis haft øjnene rettet mod fødderne og nærmere fodboldstøvlerne, der har været i aktion rundt omkring i verden. Hvilke støvler har du indledt 2015 i?

Fernando Torres (Atletico Madrid) - adidas Predator Instinct Supernatural Pack Mange ting har ændret siden Fernando Torres sidst løb rundt i den rød/hvid stribede dragt i Spaniens hovedstad. Dengang hed “El Niño”’s støvlesponsor blandt andet Nike. Torres har dog efterhånden spillet med adidas i nogle år og da han blev præsenteret på Vicente Calderon som klubbens seneste spiller på en lejeaftale for resten af sæsonen, havde han snøret sine Predator Instinct Supernatural Pack. Det bliver spændende at se om Torres kan genfinde storheden, der sendte ham væk fra Atletico Madrid i første omgang.

Emile Heskey (Bolton) - Tiempo Legend IV Clash Hvid/Sort En anden hjemvendt søn er Emile Heskey der har vendt snuden hjem til England efter et langt udenlandseventyr der senest sendte ham til Australien. Nu er Heskey dog tilbage på engelsk jord hos Bolton Wanderers. Heskey var også med da Bolton sikrede sig videre avancement i FA Cup’en og her luftede Heskey en gammel kending - nemlig Tiempo Legend IV, modellen som var Nikes bidrag til EM 2012 - en turnering som Heskey dog ikke deltog i.

Theo Walcott (Arsenal) - Nike Mercurial Vapor X Reflective Pack Tredje mand på listen kan også skrive comeback på CV’et, omend et andet et af slagsen. Theo Walcott ser langt om længe ud til at være tilbage fra en række skade der har holdt ham ude i, hvad der nærmest føles som en hel menneskealder. Og mens vi tidligere har set Arsenals hurtigløber i den nye Mercurial Superfly, så ser det ud til at Walcott nu prøver sig af med Mercurial Vapor. Og det kan da være det er det der skal til for at holde kroppen skadesfri.

Cesc Fabregas (Chelsea) - PUMA evoPOWER Tricks C4 PUMA spildte ikke tiden da de den 1. januar præsenterede et par nye signaturstøvler til Fabregas. Og dem optrådte den spanske assistkonge naturligvis i samme dag. De støvler lader han dog nok stå på hylden fremover. For mens PUMA fremlagde støvlerne som eksplosive grundet sammentræffet mellem Cesc’s logo C4 og sprængstoffet, så endte støvlernes debut ikke lige i den slags eksplosion Fabregas, PUMA og Chelsea havde forestillet sig.

Jose Semedo (Sheffield Wednesday) - adidas f50 adizero Sort/Rød (4. generation) Det var lige før at Sheffield Wednesday kunne skabe lidt af en sensation, da de i godt 50 minutter holdt Manchester City nede i egen hule med en 1-0 føring. James Milner sørgede dog for at City kunne afværge katastrofen. I mellemtiden kunne vi ikke lade være med at bemærke Jose Semedos fodtøj. Han spillede nemlig Cup kampen i sine f50 adizero som efterhånden har godt 1,5 år på bagen.

Thomas Eaves (Yeovil Town) - Nike Mercurial Superfly VIII CR7 Også Yeovil Town sørgede for at lade den røde del af Manchester kæmpe for føden da de på hjemmebanen holdt nullet helt frem til det 64. minut. Udover deres heltemodige præstation faldt vi dog også over Thomas Eaves som til kampens anledning havde gearet op med Cristiano Ronaldos signaturstøvle fra den 8. generation af Nikes Mercurial Vapor.

Esteban Granero (Real Sociedad) - adidas Predator Instinct Sort/Rød/Hvid En underdog der til gengæld fik skovlen helt under en gigant var David Moyes’ Real Sociedad, som nu kan sige at de har slået Top 3 i La Liga. En af dem der bidrog til den hårdt tjente sejr var Esteban Granero, som optrådte i den seneste Predator Instinct farvevariant, som vi ikke har set særlig meget til ellers.

Nikola Petkovic (Sydney FC) - adidas f50 adizero Hunt Series Hunt Series har heller ikke ligefrem domineret gadebilledet siden den blev præsenteret i november. Men langsomt er den begyndt at dukke op forskellige steder i verden og i Australien har vi allerede fanget den et par gange. Det bidrager Petkovic nu også til efter at han i de sidste par kampe har fundet de selvlysende f50 frem.

Johnnie Jackson (Charlton Athletic) - Nike CTR360 Maestri III Reflective Pack Og apropos selvlysende, så havde Charltons Johnnie Jackson fundet en gammel kending frem. Sidste vinters Reflective Pack fra Nike var ekstrem populær og her kombinerer Jackson det populære design med den populære CTR360 Maestri III. Kollektionen tog som bekendt sin afsked i 2014 og holdt dermed ikke til at blive en del af Nikes seneste Shine Through design.

Fernando Forestieri (Watford) - Nike Tiempo Legend V (NikeID) Chelsea gav ingenting ved dørene da de sendte Watford hjem med et 0-3 nederlag. Vi kunne dog ikke lade være med at måbe lidt over Fernando Forestieri, som havde designet et par Tiempo Legend i et helt rødt design der leder tankerne hen på Nikes Tiempo Premier. Og mens Forestieri ikke kunne stoppe Mourinhos tropper i at sende Watford ud af FA Cup’en, så kan han være glad og tilfreds med sit eget design af sine fodboldstøvler.

Aziz Behich (Australien) - Nike Mercurial Vapor XV Det er altid fedt at spotte en Special Edition. Og når den SE model oven i købet er Nikes Mercurial hyldest til den første Mercurial fra 1998, så gør det bare hele ugen så meget bedre. Aziz Behich sørgede for sådan et spot da han ved den australske landsholdssamling havde fundet sit eget par frem fra hylden. Vi takker for at have gjort årets første spot fuldendt.

2015 har lagt rigtig fint fra land, hvis man elsker fodbold og det har naturligvis også smittet af på årets første støvlespot. Vi har samlet 11 af de fedeste spot og det er bestemt ikke skuffende (hvis vi selv skal sige det)...