Elastico Superfly fører an i ny farveopdatering til Nike FC247

Lige inden lysene slukkede for 2014 nåede Nike lige at smide et ekstra bidrag ind til samlingen af lanceringer i 2014. På et år hvor Nike i forvejen har brilleret med innovationer gav de os en opdatering af farverne til deres populære FC247 kollektion. Se alle skoene her.

Hvis der er noget Nike elsker, så er det at blive betragtet som synonym med fodbold. Og man kan da i hvert fald heller ikke klandre dem for ikke at gøre en indsats for at bevare denne association. FC247 er Nikes bidrag til fodboldens mange facetter, lige fra kunstgræs til asfalt til indendørs. I år har kollektionen særligt flottet sig med den helt nye Elastico Superfly og den er naturligvis også en del af denne nye opdatering.

Start det nye år med at forkæle dig selv i nye Nike FC247 farver. Find dem her.

Elastico Superfly behøver efterhånden ingen introduktion, som med de samme innovative elementer fra Mercurial Superfly, trådte ind i vores bevidsthed som et af de skarpeste bud på en street/indendørssko. I denne omgang har Nike så fortolket deres Elastico Superfly i en variant af Sort/Blå/Orange. Samtidig har dar også været plads til en opdatering til deres Elastico Finale. Og her kunne Nike trods alt ikke holde sig helt fra at levere deres neon koncept, som har været så gennemgående for 2014

Vanen tro har Nike fulgt op på deres lancering af Elastico Superfly med opdateringer af deres resterende sko Bomba Finale II og Lunar gato II. Farverne kommer, i modsætning til tidligere lanceringer, i langt mere diskrete farver. Nike går dermed i en lidt anden retning end hvad vi ellers har set i den seneste tid, hvor det har handlet om at skille sig ud med skarpe farver.

2015 lover rigtig godt og du kan starte det ud i nye Nike FC247 farver.

Bomba Finale II er skoen som er specialiseret til kunstgræs. Det er i særdeleshed sålen der med den stødabsorberende EVA mellemsål og det karakteristiske knopsystem, der sikrer det bedst mulige greb i underlaget, som gør Bomba Finale til en perfekt kunstgræs støvle. Men også overdelen er lavet i en kombination af NikeSkin, ACC og et perforeret materiale for at sikre den bedste åndbarhed og holdbarhed.

Lunargato er udviklet specifikt til det hårde beton underlag på de udendørs baner, som pryder gadebilledet og ikke mindst din lokale baggård. På sådan et hårdt underlag er to elementer skudt helt frem i førersædet og her taler vi selvfølgelig om komfort og holdbarhed. Her har Nike benyttet sig af det smidige og bløde gedeskind, samt deres Nike Grind omkring forfoden.

Alt i alt må vi sige at Nike sluttede deres 2014 fornemt af med denne opdatering af FC247 og vi indrømmer gerne at det mere diskrete design, som denne kollektion har fået helt sikkert forfører os. Og hvis det her ligger standarden for 2015, så glæder vi os!

Gå på udkig efter dine næste Nike FC247 sko lige her.

Nike FC247 er kollektion der tilgodeser dem, som elsker fodbold på alle slags underlag. Denne nye farveopdatering skiller sig grundlæggende ud fra årets resterende designs og vi kan lide det. Men hvad siger du til det?