Job: Online Marketing Manager med solid erfaring

Unisport er i vækst og online marketing afdelingen søger endnu en kollega til vores team.

Vores nye Online Marketing Manager vil spille en nøglerolle i virksomheden og deltage aktivt i Unisports udvikling på det danske og især udenlandske markeder. Unisport har siden 2002 markedsført produkter indenfor fodbold via en online platform i Danmark.

Du vil blive en del af en ung og dynamisk virksomhed med over 60 fuldtidsmedarbejdere, og internationale ambitioner. Unisport så første gang dagens lys i 1995, som lille fodboldbutik på Skydebanegade i København. Siden 2002 har vi med stor succes, solgt fodboldprodukter online til hele Danmark. I 2012 åbnede vi i Norge og Sverige, i 2013 åbnede vi i Holland og Finland og der er planer om yderligere etablering på spændende markeder i Europa på kort sigt. Du skal derfor være motiveret af at arbejde med større budgetter, og konstant forbedre ROI og performance på vores kampagner.

Arbejdsopgaver

Vi forventer du har 1-3 års erfaring med online marketing, det vil være en fordel hvis du har arbejdet med e-commerce tidligere. Du kommer primært til at få ansvaret for Danmark og det er derfor et krav at du skriver perfekt dansk.

Mulige opgaver

- Fasteholde og udvikle organiske placeringer (SEO). - Opsætning og optimering Adwords, Bing, Facebook etc. kampagner (PPC). - Udarbejdelse og arbejde med pressemeddelelser (PR). - Udarbejdelse og eksekvering af nye kampagner. - Løbende rapportering, analysering, samt opfølgning.

Det forventer vi af dig

Du har solid erfaring og har håndværket i orden. Du har lyst til at arbejde selvstændig, skabe dine egne projekter og indfrielse af aftalte målsætninger.

- Erfaring fra e-commerce med gode dokumentérbare resultater. - Har lyst til spændende udfordringer, da lanceringen i nye markeder sætter krav til, at du forstår vigtigheden af at kunne tilpasse vores initiativer til nye markeder. - Arbejder struktureret og bevarer overblikket i pressede situationer. - Du kan inspirere, har et godt humør, en positiv attitude og er en god kollega.

Hvis du ikke allerede er det, skal du have ambitionen om at blive den bedste indenfor dit felt - med andre ord, sparke røv! Vi forventer du er sulten efter ny viden, og konstant søger ny information indenfor dit fag.

Om dig

- Selvkørende, men også en holdspiller! - Initiativrig, tænker ud af boksen og er ikke bange for nye udfordringer! - Datadrevet! - Resultatorienteret, vedholdende og sætter ambitiøse mål! - Du kan dit håndværk og elsker det! - Har kendskab til fodbold!

Vi tilbyder

Job i en innovativ prisbelønnet virksomhed, der er markedsledende indenfor dansk e-handel.

Du skal arbejde tæt sammen med passioneret, energiske og loyale kollegaer, som er med til at gøre en forskel. Alle er en del af et kreativt og professionelt miljø, hvor vi alle løfter i fællesskab.

Ansøgning og ansættelse

Send din søgning og CV til job@unisport.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Online Marketing, Patrick T. Rasmussen pr. mail - ptr@unisport.dk. Vi garanterer dig fuld diskretion.

Vi ser frem til at høre fra dig hurtigst muligt. Din nye arbejdsplads er på vores hovedkontor; Bådehavnsgade 38, 2450 København SV.