Nike Elastico Superfly og Elastico Finale III i fresh nytårsfarver

Nike har rundet et suverænt 2014 af med maner og lanceret en opdatering til deres uhyggeligt populære Elastico Finale III og Elastico Superfly sko i friske nytårsfarver.

2014 var året, hvor Nike for første gang introducerede deres innovative Flyknit-teknologi i fodboldens verden. Den så første gang dagens lys på Magista og sidenhen Superfly, og i efteråret kom så turen til spillet på de små baner og Elastico Superfly. Nu har Nike lanceret endnu en farve af den innovative sko - og med den følger også en skarp opdatering af Nike Elastico Finale III.

Bestil dine nye Nike Elastico sko lige her.

Nike Elastico Superfly blev officielt introduceret i eftåret, da amerikanerne ved et stort event i Rom tog det næste skridt også at levere deres allermest innovative teknologier til folk der ikke nødvendigvis spiller på græsbaner. Teknologien fra Mercurial Superfly blev overført til Elastico til glæde for street- og indendørsspillere verden over.

Topmodellen i Elastico-serien er designet en overdel af Flyknit for at give dig så suverænt et fit og touch på bolden som overhovedet muligt. Tanken er, at alle distraktioner skal fjernes, og det hjælper den vævede overdel ganske godt på, da den er konstruereret som en sok med snørebånd.

Netop den høje ankelkrave er en af de ting, der gør Elastico Superfly helt unik at spille med - den kaldes Dynamic Fit Collar, og gør at du får en komplet gnidningsfri overgang mellem fod og ankel, hvilket nærmest får dig til at glemme at du har en sko på, så du kan fokusere på spillet. Og lad os bare sig det som det er - Superfly sidder vanvittigt godt på foden. Intet mindre.

Selve overdelen af Flyknit er betrukket med et mikrotynd silikonelag, kaldet NikeSKIN. Dette sørger for at Elastico Superfly er vandtæt, samt giver den fornødne beskyttelse af Flyknit-teknologien mod det slid, det giver at spille fodbold på gaden og indendørs.

På snuden finder man to lag NikeSKIN for ekstra beskyttelse - samtidig er det dog så tyndt, at man får fornemmelsen af, at man ikke har meget mere end en sok på foden for en virkelig skarp føling med bolden.

Forudbestil Nike Elastico Superfly lige her - kun 1.199,- kr.

Elastico Superfly er dog ikke den eneste model, der har fået en omgang nye farver - Nike Elastico Superfly III er også blevet spicet op med den så velkendte volt-farve, som Nike har en forkærlighed for. Elastico Finale III er måske at opfatte som en take-down model, men det er faktisk ligesom Superfly en topmodel i sin egen ret.

Finale III er nemlig også lavet med en overdel af NikeSKIN, men fungerer mere som en traditionel sko for dem der foretrækker det. Konceptet er dog det samme, og med en overdel af NikeSKIN lagt ovenpå en tynd mesh formet som en bikube får du både et lækkert fit, en superskarp føling med bolden samt god stabilitet i overdelen.

Det mest ikoniske ved Elastico Finale er dog, at der heller ikke er her er nogen pløs. Skoen er lavet med en ankelkrave af et neopren-materiale, der nærmest fungerer som en ankelsok og giver en sømløs overgang mellem fod og ankel. Den sidder ikke helt ligeså sokke-agtigt som Superfly og har en lidt mere solid følelse, men sidder stadig som om den er skræddersyet til din fod.

Begge sko er lavet til spillet på de små baner - hvad end det er på gaden, i gården eller idendørs, hvor mange også spiller her til vinter. Det har Nike taget højde for og lavet begge Elastico-modeller med en IC-sål til gaden og indendørs samte TF-sål, der kan bruges når du spiller på underlag af kunstgræs.

Nike Elastico Finale III Neon/Sort kan forudbestilles her - kun 599,- kr.

Med de nye farver er der i den grad lagt i kakkelovnen til selv at skabe fyrværkeri i gaden (OK, vi var nødt til at lave en nytårsreference, sorry!) med Elastico Superfly og Elastico Finale - og uanset om du er til blå eller neon kan du få begge modeller i de nye farver, så du kan snyde din modstander med en knivskarp finte og samtidig se vanvittigt fresh ud på fødderne. Bliver det bedre?

ALT_TAG

Hvad synes du om de to nye farver af Nike Elastico? Er der for meget nytårsfest, eller rammer Nike helt i plet? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.