Adidas 11pro SL leverer lav vægt og komfort i en flot cocktail

2015 er knap gået i gang, men vi bliver allerede præsenteret for årets anden lancering. Adidas har nemlig skrabet intet mindre end 90 gram af adidas 11pro og kan derfor præsentere 11pro SL på blot 185 gram.

Da adidas i november sidste år lancerede den nye generation af 11pro - tredje generation, for at være helt præcis - blev den modtaget med applaus og god feedback. Det skyldtes hovedsageligt den rekonstruerede overdel af lækkert kængurulæder samt den velfungerende supportstruktur, der holder overdelen stabil.

Samme koncept har adidas taget med til deres 11pro SL, som fortsætter trenden med at barbere en masse vægt af 11pro og lave en Super Light-udgave af fodboldstøvlen. Her har de dog lavet en overdel af et tyndt og smidigt mikrofiber, der bliver støttet og holdt stabilt af netop den unikke bikube-lignende struktur.

Det fede er, at den bikube-lignende konstruktion fungerer som et skelet for overdelen, og således tillader den adidas at slibe overdelen så tynd som overhovedet muligt for både at give et skarpt touch på bolden men også spare en masse vægt. Samtidig har adidas holdt fast i det to-delte design med en klassisk sort/hvid yderside men en mere frisk neongrøn/sort inderside - bare lige for at understrege, at 11pro SL har lidt af det hele...

adidas 11pro SL kan blive din - forudbestil den her - kun 1.805,- kr.

For nu at gøre det hele endnu federe, vil den tydelige struktur i overdelen også give en anelse mere greb i bolden, da de mange linjer i overdelens skelet vil gå ind og fungere som et friktionsskabende sparkeelement. Derfor får du altså lidt mere greb i bolden - det er ikke i nærheden af Predator-niveau, men der vil være så tilpas meget at du godt kan mærke at der lige bliver taget lidt bedre fat. Samtidig er overdelen lavet med en ru finish, der giver en lækker kontakt med bolden, så også her slægter 11pro SL sin lidt tungere læderbror på.

Det er dog ikke alt sammen mikrofiber, for 11pro SL handler stadig om komfort. Således er indersiden af den tynde overdel beklædt med et blødt ruskindsmateriale, der sikrer at 11pro SL sætter sig tæt og komfortabelt omkring din fod trods den tynde overdel.

Samtidig har adidas sørget for en god omgang Memory Foam i pløsen, der sikrer at snørebåndende ikke sidder og gnaver på din fod. Memory Foam fungerer som en stødabsorberende pude omrking din fod, og den "husker" hvordan den sidder på din fod. På den måde får du det optimale fit med så meget komfort som overhovedet muligt.

På sålen er alt som det plejer, så at sige - adidas har nemlig vanen tro for deres 11pro SL fodboldstøvler valgt at holde fast i Sprintframe 2.0-sålen med Speedtraxion-knopsystemet, som vi kender fra F50 adizero. Det tillader igen adidas at holde vægten på et absolut minimum, mens sålen giver gode forudsætninger for stadig at yde på højeste niveau.

Sprintframe 2.0-sålen er nemlig lavet af det lette, men stærke TPU, og den er flere steder blot 1mm tynd. Samtidig er den lavet med Speedtraxion-knopsystemet, der er bygget til at sikre et optimalt greb i banen både når du accelererer og skifter retning. Med andre ord er 11pro SL skræddersyet til at give en lækker blanding af komfort og fart.

Forudbestil din adidas 11pro SL lige her - kun 1.805,- kr.

ALT_TAG

Hvad synes du om den nye adidas 11pro SL i Sort/Hvid/Grøn? Er den noget for dig, og hvad vejer den optimale fodboldstøvle i dine øjne? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.