Top 10 spillere uden støvlekontrakter - hvem ville du signe?

Slutningen af 2014 har været et mekka af blackoutede fodboldstøvler og store navne uden en støvlekontrakt. Vi har samlet en liste med 10 spillere, som kan være interessante for de store mærker at lave en aftale med til næste år. Se hvem der klarer cuttet her.

Når støvlekontrakter udløber er det efterhånden blevet standard for professionelle at blackoute sine fodboldstøvler og på den måde indikere, at man er ledig på markedet. Det er dog ikke alle, der gør det og ganske enkelt spiller i hvad de har lyst til. Fælles for dem alle er dog, at de ikke har nogen kontrakt, og vi satte os derfor ned og lavede en liste med de navne, vi helst ville lave en aftale med, hvis vi var et støvlemærke.

Zlatan Ibrahimovic (Paris Saint Germain) Der bliver ikke mere "Dare to Zlatan" i denne omgang, da hr. Ibrahimovic' kontrakt med Nike udløb i efteråret og ikke blev forlænget. Den karismatiske svensker har ikke travlt med at finde et mærke, men både adidas og PUMA har været nævnt. Indtil han får en ny sponsor lader Zlatan til at foretrække adidas F50 Adizero, som han naturligvis har blackoutet. Hvor ender Zlatan?

Robin van Persie (Manchester United) Den hollandske angriber har spillet i adidas helt tilbage fra han fik et gennembrud for Arsenal, men nu lader RVPs tid med de tyske giganter til at være forbi. Van Persie holder dog fast i sine specialdesignede F50 fodboldstøvler med en adiPOWER sål på, men har givet dem en omgang sort maling for at signalere, at han er ledig på markedet. Van Persie er kendt for at vide hvad han vil have - så hvem ender med at lave customized støvler til ham?

Paul Pogba (Juventus) Paul Pogba har længe spillet i hvad han lige har haft lyst til, og efter at have sværget til adidas Predator Instinct i noget tid - blandt andet spillede han i Predator Instinct Accelerator en kort periode - har franskmanden besluttet sig at lave sin egen Nike Magista Obra i Rød/Sort. Der skulle eftersigende være en aftale med Nike på vej, men indtil da kan man da godt have lidt sjov med farverne på sine støvler...

Ilkay Gündogan (Borussia Dortmund) Efter sin tilbagevenden fra en lang skade har Gündogan spillet i Nike Magista Obra i Sort/Neon/Rød, men da aftalen med Nike angiveligt er udløbet og ikke er blevet fornyet efter den lange skade lader Gündogan til at lede efter en ny kontrakt. Spørgsmålet er, om ikke PUMA lurer i kulissen, så de kan lave et godt match mellem Dortmund og Ilkay Gündogan?

David De Gea (Manchester United) Her er en mand, der virkelig gør hvad der passer ham. Helt tydeligt en fan af adidas' Predator målmandshandske har han valgt at stå med den Sort/Røde udgave i mange kampe snart, mens han samtidig har haft PUMA evoSPEED 1.3 i Lilla/Neon på fødderne. Et sjovt match, der helt tydeligt indikerer at han spiller i det, han gerne vil. Men hvor længe kan en af de bedste unge målmænd i verden gå uden en decideret kontrakt?

Alex Song (West Ham) Først og fremmest; masser af respekt til Alex Song for at hive samme par PUMA King Top DI K98 fodboldstøvler på som hans fætter, Rigobert Song, rockede i 1998. Alex Song har imponeret for The Hammers, og spillet i mere eller mindre hvad han har haft lyst til. I de sidste par kampe har han spillet i den Røde/Gule King K98, den klassiske sorte King Top DI og sågar Nike Magista Obra Neon/Sort. Mon han ikke kan bestemme sig - eller bare elsker at prøve nye støvler?

Victor Wanyama (Southampton) En anden spiller, der ville være interessant for et mærke eller to at lave kontrakt med, er kenyanske Victor Wanyama fra Southampton, der efter noget tid i Nike fodboldstøvler har farvet sin Magista Opus helt sort - og med midtbanemandens gode præstationer i denne sæson, mon han så ikke er et emne for mærkerne som ny mand i 2015?

Yannick Bolasie (Crystal Palace) Her har vi med en mand at gøre, der altid er god for et sjovt boot spot. Bolasie må have en imponerende samling derhjemme, og er tit blevet set i CR7-udgaverne af Mercurial Vapor. Den finurlige kantspiller fra Crystal Palace spiller pt. i den seneste CR7-støvle, men for at gøre den lidt mere sin egen, har han malet både "CR7"-teksten og Nike-swooshet over. Kan Bolasie overhovedet overtales til at få en kontrakt, eller foretrækker han at skifte som han vil?

Wilfried Bony (Swansea) Igen en spiller, der ikke helt lader til at have en fast kontrakt - Bony har længe spillet i Nike Mercurial Vapor, men hiver fra tid til anden sin sprittusch frem og blackouter sine støvler. Siden Shine Through kollektionen kom frem har Bony både spillet i en blackoutet Vapor X samt en helt normal, så om Nike har overbevist ham til at skrive under på en kontrakt er vi ikke sikre på. Hvis ikke, er Bony garant for mål hver sæson og værd at kigge nærmere på for mærkerne.

Gaston Ramirez (Hull City) Sidste man på listen er uruguayanske Gaston Ramirez, som for nylig også lader til at have haft kontraktudløb med Nike. I alle fald spiller landsholdsspilleren nu med en sort Tiempo Legend V på fødderne i stedet for sin normale Blå/Orange - og den teknisk stærke midtbanespiller ville ikke være et helt dumt bud at få med på holdet, da der er masser af potentiale hos 24-årige Ramirez.

Hvad synes du om vores liste med spillere, der kan være værd at kigge nærmere på for mærkerne i 2015? Mangler der nogle på listen? Og hvem ville du helst signe? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.