Nike Free Hypervenom Mid - stil både på og uden for banen

Hører du til typen, der også gerne ville kunne gå i dine fodboldstøvler til daglig, så har Nike nu løsningen med den sprøde, Limited Edition Nike Free Hypervenom Mid. Yep, det er basalt set en Hypervenom fodboldstøvle smækket på en Nike Free-sål. Interesseret? Det forstår vi godt. Check den her.

Det er ikke altid at det er lige vellykket, når man gerne vil tage stilen fra fodboldbanen og oversætte til fashion uden for banen. Nike har dog haft ret godt held med det i år med Mercurial Free HTM-skoene, der forenede Mercurial Superfly og Nike Free. Nu er turen så kommet til Nike Hypervenom Phantom, og resultatet er denne blackoutede sag.

Nike Free Hypervenom Mid er en kombination af alt det fede fra Nike Chukka og Nike Free-skoene samt Nike Hypervenom fodboldstøvlen, med den høje silhuet fra Chukka-skoene, Free-sålen og overdelen fra Hypervenom Phantom.

Bestil Nike Free Hypervenom Mid lige her - kun 1.169,- kr.

Netop overdelen er lavet af fuldstændig samme NikeSKIN-konstruktion som vi ser på Hypervenom Phantom - nemlig en mikrofiber bestående af tre lag der sikrer en tynd og smidig overdel med masser af stabilitet. På banen sikrer den dig et helt tæt touch på bolden - og så er den dødkomfortabel, hvilket bestemt ikke er dårligt uden for banen.

Nu er Free Hypervenom dog ikke en fodboldstøvle, og for at give mere komfort og støtte til skoen har Nike tilføjet et hælparti af læder, hvilket gør Free Hypervenom både mere robust og støttende omkring hælen. Snittet er dog holdt i tråd med designet på Hypervenom fodboldstøvlen, hvilket naturligvis giver ekstra stilpoint i vores bog.

Rock Hypervenom-stilen med Nike Free Hypervenom - kun 1.169,- kr.

Hele herligheden er smækket på en Nike Free 3.0-sål, der er lavet for at tillade at din fod har maksimal bevægelsesfrihed - præcis som en bar fod. Med andre ord er der dømt ren forkælelse for dine fødder - og vi må også indrømme, at vi synes den ser vanvittigt sprød ud.

ALT_TAG

Hvad synes du om den nye Nike Free Hypervenom Mid - er skoen noget for dig, og hvad synes du om sneakers inspireret af fodboldstøvler? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.