PUMA starter året ud med ny evoPOWER Tricks C4

Bare fordi at det er den 1. december og mange af os nok er trætte ovenpå en hektisk jule- og nytårsperiode, så har PUMA ikke tænkt sig at hvile sig. De står knivskarpt og er klar til at gå 2015 i møde. Som opfølgning på de to seneste signaturstøvler, leverer PUMA nu evoPOWER Tricks C4, Cesc Fabregas første signaturstøvle.

PUMA kan se tilbage på et imponerende 2014, som blandt andet talte en ny serie af signaturstøvler til nogle af deres største aktiver i fodboldens verden. Denne serie er dog langt fra afsluttet og allerede få timer efter at vi talte ned til 2015 har PUMA løftet sløret for den næste i rækken. Denne gang er det den spanske assistkonge Cesc Fabregas, som er manden bag en signaturstøvle og går alt efter planen, får vi den allerede at se i aften, når Chelsea besøger Tottenham i et vaskeægte lokalderby.

Bestil PUMA evoPOWER 1 C4 lige her - kun 1.899,- kr.

Selve fortællingen bag designet er af en lidt anden kaliber end den har været på de to første modeller. PUMA har nemlig bevidst valgt at gå i en lidt anden, mere diskret retning end Balotelli og Reus’ signaturstøvler, for at repræsentere Fabregas’ personlighed på den bedste måde.

Det blev nemlig hurtigt klart for PUMA’s designere at Cesc er en utrolig ydmyg person, som først og fremmest sætter sit eget spil og ikke mindst holdets interesser i forreste række. Derfor var det også hans eget ønske at hans signaturstøvle ikke skulle tage alt for meget af rampelyset. Han vil hellere lade fødderne gøre arbejdet.

Og så kan det godt være at C4 (samme navn på et plastisk sprængstof) klinger af alt andet end diskret. Til gengæld kunne dette tilfældige sammentræf ikke være bedre, når man nu tænker på at Cesc spiller i PUMA evoPOWER - repræsentation af kraft og eksplosivitet.

Det er til gengæld ikke noget sammentræf at farverne på denne evoPOWER Tricks C4 kommer i hvid og blå. Det jo som du nok har bemærket, samme farver som Chelseas hjemmebanedragt og designet er således et forsøg på at få støvlerne til at blende så meget ind med resten af Cesc’s udstyr, så han ikke stjæler for meget af det visuelle show. Man kan så diskutere om man netop ikke lægger mere mærke til ham, når han matcher fuldstændig fra top til tå?

Køb PUMA evoPOWER 1 C4 lige her - kun 1.899,- kr.

Denne tredje model i PUMA’s Tricks serie af signaturstøvler kommer ligesom de to foregående i en Limited Edition på 500 par i verden. PUMA har allerede afsløret at der venter en fjerde signaturstøvle til deres angrebses Sergio “Kun” Agüero. Vi kan slet ikke vente med at se, hvad det design byder på, men i mellemtiden kan vi jo godte os med dette stilrene og minimalistiske design.

ALT_TAG

Vi er knap trådt ind i det nye før PUMA er klar med en ny støvle til deres lille kæledægge Cesc Fabregas. Og vi er jo egentlig ikke overraskede over at PUMA ikke kunne vente et par dage med lanceringen. Men hvad synes dú egentlig om designet? Er det for uambitiøst eller er det Fabregas helt værdigt?