Unisport WebTV: Tankerne bag den nye evoPOWER Tricks C4

For få timer siden trådte vi ind i det nye år, men PUMA har ikke tænkt sig at tage den med ro. Her til morgen løftede de nemlig sløret for deres 3. signaturstøvle inden for kort tid. Denne gang er Cesc Fabregas hovedpersonen og vi fik os en snak med Pascal Van Essen fra PUMA om tankerne bag designet. Se med her.

PUMA er godt i gang med at hylde nogle af deres største aktiver i fodboldverdenen. Først kom Mario Balotelli og hans evoPOWER Tricks MB45, så var det Reus’ tur med et par evoSPEED Tricks MR og nu tænder PUMA så for den eksplosive lunte med et par evoPOWER Tricks C4 til assistkongen Cesc Fabregas. Ligesom de to foregående modeller kommer denne model også som en Limited Edition.

Du kan forudbestille den nye evoPOWER Tricks C4 lige her. - kun 1.899,-

Vi var et smut forbi PUMA’s hovedkvarter i Tyskland i starten af december måned og her blev vi rent faktisk præsenteret for den spritnye Tricks C4. Det var Pascal Van Essen som er chef for Teamsport Footwear i PUMA, som lod os få et lille sneak peak af støvlen. Nu er støvlen så officielt lanceret og her fortæller han, hvad tankerne var bag designet.

Van Essen forklarer blandt andet at Cesc er en utrolig ydmyg person, som først og fremmest sætter sit eget spil og ikke mindst holdets bedste i første række. Derfor var han heller ikke interesseret i at få en signaturstøvle som tog alt for meget af opmærksomheden. Ud fra den vurdering valgte PUMA farverne Hvid og Blå for at støvlerne kunne blende ind i Chelseas spillersæt og fremstå så diskret som muligt.

Find den nye PUMA evoPOWER Tricks C4 lige her. - kun 1.899,-

Med logoet C4 (Cesc #4), der også har en association til sprængstof, har PUMA samtidig kunne skabe den perfekte symbolik til deres evoPOWER som jo netop er ambassadøren for kraft og eksplosivitet. Mon ikke at de var rimelig tilfredse i PUMA’s designteam over dette lidt tilfældige sammentræf…

ALT_TAG

Pascal Van Essen forklarer i vores interview med ham at de ville skabe et så diskret design som muligt, da Cesc Fabregas havde et ønske om at støvlen ikke skulle tage al opmærksomheden. Hvilke elementer skulle der tages højde for, hvis du skulle have lavet en signaturstøvle?