Weekendens støvlespots: Adidas Pure Leather og PUMA Top98

Årets sidste bootspot står lige for døren, men før vi takker helt af for i år, skal vi lige igennem denne weekends støvlespots. Og den starter nærmest samme sted som sidste uge. Hvor den ender? Ja det må du jo læse dig frem til herunder...

Alex Song (West Ham United) - PUMA King Top98 Alex Song har igennem de sidste uger gjort sig bemærket ved at have optrådt i en række forskellige fodboldstøvler, som ikke var de evoSPEED vi lige havde vænnet os til at se på hans fødder. I weekenden fortsatte han så denne rejse i selskab med PUMA’s King Top98. En støvle som hans navnebror Rigobert Song gjorde udødelig under VM i 1998 og som blev genoplivet tidligere på året. Vi bukker og nejer Hr. Song.

David Silva (Manchester City) - Adidas f50 adizero Supernatural Pack Han er gået fra Predator til 11Pro og nu tilsyneladende til f50 adizero. David Silva skiftede kort tid efter VM over til adidas’ ambassadør for elegance og dem har han rocket lige indtil han i weekenden blev spottet i et par f50 adizero. Er det her et permanent skifte eller havde han bare glemt sine 11Pro derhjemme?.

Facundo Roncaglia (Genoa CFC) - Adidas Predator Instinct (Blackout) Først og fremmest vil vi gerne lige benytte lejligheden til at rose Facundo for sin frisure. Vi var simpelthen ikke klar over at den stadig var på mode. Dernæst er det naturligvis først og fremmest på grund af hans fodboldstøvler at argentineren er med i denne uges støvlespots. Vi fangede ham nemlig med en blackoutet variant af hans Predator Instinct og noget kunne derfor tyde på at Genoas midtbanespillers kontrakt er ophørt med adidas. Han kunne dog godt have gjort lidt mere ud af sit blackout...

Pavel Krmas (Freiburg) - Adidas World Cup En spiller som ikke behøver at blackoute sine støvler er Pavel Krmas. Han rocker nemlig den måske mest klassiske fodboldstøvle på markedet, nemlig adidas’ World Cup. Det er ikke en støvle vi ser særlig tit i landskabet længere, men Pavel Krmas er i hvert fald ikke bleg for at vise sit par frem.

Arturo Vidal (Juventus) - Nike Mercurial Superfly Vi ser ofte at fodboldspillere bytter støvlerne ud midt i kampen og der kan være masser af årsager til det. Arturo Vidal gjorde netop det i opgøret mod Genoa. Her hoppede han nemlig fra Laser Orange til Shine Through. Og det var endda selvom han faktisk scorede i sin orange model. Vi kan dog ikke bebrejde ham at han gerne vil spille i begge farver...

Kieran Gibbs (Arsenal) - adidas f50 adizero Sort/Orange I sidste uge kunne adidas præsentere Kieran Gibbs som det nyeste medlem af deres familie og vi fangede ham da også i sine nye Supernatural Pack. Men Gibbs forsøger allerede at skille sig ud som adidas spiller. I weekenden havde han nemlig fundet vej frem til en model, som ellers ikke har spillersupport, nemlig den sekundære farvervariant fra sommerens Tribal Pack. Og nej, Giroud’s evoPOWER har ikke AccuFoam på vristen. Men det kan du jo læse om i sidste uges bootspot...

Louis Reed (Sheffield United) - adidas f50 adizero (miadidas) Blandt en bunke fodboldstøvler kunne vi ikke lade være med at bemærke at Louis Reed havde fundet et par farver frem til sine fodboldstøvler, som ikke er almen kendt. Og det unge talent havde tonet designet helt ned i en simpel hvid og blå variant, som i den grad giver modspil til adidas’ vilde designs i år. Vi kan lide det. Men kan du?

Brendan O’Neill (Perth Glory) - Adidas Predator Instinct Sort/Rød/Hvid Vi har ventet på det her øjeblik med stor spænding. Øjeblikket, hvor vi skulle spotte den første af adidas’ helt klassiske farvekombination til deres Predator Instinct. Og i og med at modellen ikke udkom med nogen spillersupport så er det selvfølgelig også oplagt at vi spotter den første gang Australien - The land of opportunities.. Elller. Never mind. I hvert fald giver vi Brendan O’Neill en ekstra stjerne for Ugens Spot.

Jonjo Shelvey (Swansea) - Adidas Predator Instinct Pure Leather Pack Ja det kunne jo ikke være anderledes. Mr. Bootspot ham selv skulle selvfølgelig være den første til at teste adidas’ Pure Leather Pack af. Blandt de 500 ejere af et par Predator Instinct Pure Leather skulle Jonjo Shelvey selvfølgelig være at finde. Take a bow, Shelvey.

Juleferie? Ikke her. Så længe der er fodboldstøvler at spotte, så kan du regne med os. Og denne weekend er selvfølgelig ikke nogen undtagelse. Har du spottet noget ekstraordinært i denne weekend?