Sikke et vanvittigt år vi kan se tilbage på! Magista Obra, Mercurial Superfly, Crazylight, evoPOWER og ikke mindst VM!! Det er jo nærmest helt umuligt at vælge et yndlingsøjeblik fra 2014, men JayMike og Joltter springer alligevel ud i det når de ser tilbage på året der gik. Godt nytår allesammen…

Det er ikke gået stille for sig på noget tidspunkt i dette kalenderår, som eksploderede allerede fra starten af året med PUMA’s lancering af deres helt nye silo PUMA evoPOWER. I selskab med Fabregas, Reus, Henry og Balotelli satte PUMA standarden for et år der skulle vise sig at blive et af de mest begivenhedsrige for Unisport.

Ikke mindst fordi de største fodboldmærker virkelig er sprunget ud i en vanvittig kamp om de fedeste fodboldstøvler, som har resulteret i hjernebrydende innovation og design. Og det er noget som vi har været så heldige at kunne være en del af - på allernærmeste hold.

Det har været en ren fornøjelse at kunne tage Jer allesammen med bag scenen når vi har talt med nogle af de mest anerkendte innovatører, designere og ikke mindst nogle af verdens største fodboldspillere. Og så skal vi selvfølgelig ikke glemme vores vilde rejse til Rio de Janeiro, hvor vi fik nogle af årets mest mindeværdige øjeblikke helt ind til kroppen.

Nej, det har ikke gået stille for sig og det vilde ved alt det her er, at 2015 absolut ikke bliver mindre stille. Vi ser tilbage på 2014 med stor glæde og ser frem mod 2015 med ekstrem spænding på hvad der venter os. Er du klar til at springe ind i det nye år med os? Lad os tælle ned: 5, 4, 3, 2, 1… GOOODT NYTÅÅÅÅÅR!

ALT_TAG

Vi ønsker Jer allesammen et rigtig godt nytår og håber at I glæder Jer lige så meget som os til at gå 2015 i møde. Det bliver i hvert fald helt sikkert vildt. Hvad håber du at det nye år bringer med sig?