Nike leger julemand og leverer ny Elastico Superfly SE

Med blot to dage til aftenen, hvor vi skal pakke alle vores gaver op, tyvstarter Nike og åbner en af æskerne under juletræet op. De har nemlig netop løftet sløret for en spritny Elastico Superfly SE, designet med samme glitrende overdel som Mercurial Superfly CR7. Kig med os over skulderen her.

Årets helt store innovation må utvivlsomt være Nikes helt nye design af deres fodboldstøvler med en overdel af Flyknit og den utraditionelle Dynamic Fit Collar. Det har ført til både en helt ny silo i Magista Obra, en ny Mercurial Superfly og senest en helt ny Elastico Superfly - skoen til street og indendørsbanerne. Nu runder Nike så året af på fornemmeste vis med deres sidste bidrag til fodboldverdenen med en Elastico Superfly Special Edition.

Gå ind og forudbestil den nye Elastico Superfly SE lige her. - kun 1.399,-

Og hvorfor er den så en Special Edition? Jo, det er den først og fremmest på grund af designet. De skarpe vil nemlig allerede have bemærket at designet er det samme som Nikes seneste signaturstøvle til Cristiano Ronaldo. Det består således i en overdel som glitrer ved hjælp af et særligt udviklet lag af NikeSkin, som altså formår at holde det glitrende design på.

For at føre designet fuldt til livs har Nike derfor også foretaget et par småændringer i forhold til den sidste Elastico Superfly. Her havde man nemlig valgt at påføre et ekstra lag NikeSkin omkring forfoden, mens man omkring Dynamic Fit Collar havde undladt at belægge NikeSkin. Men denne Elastico Superfly SE minder altså mere om Mercurial Superfly på denne front.

Du kan finde den nye Elastico Superfly SE lige her. - kun 1.399,-

Nike har nemlig valgt at belægge overdelen med NikeSkin på samme måde som Mercurial Superfly og det kan tænkes at de har gjort det for at levere præcis det samme design som Superfly CR7 havde. Det krævede nemlig som sagt et særligt udviklet lag af NikeSkin. Samtidig har Nike også placeret Nike swooshet på samme måde som CR7 støvlen, hvilket altså giver dette velkendte Mercurial look. Til gengæld har Nike fjernet CR7 logoet fra hælen og denne model skal derfor heller ikke betragtes som en CR7 model.

Selve funktionaliteten i denne sko er dog den samme som sin forgænger med Dynamic Fit Collar og Flyknit for at sikre det mest naturlige og personlige fit, mens sålen er udviklet med denne lave profil for at placere foden så tæt på underlaget som muligt, hvilket giver et bedre grundlag for hurtige vendinger og retningsskift. Det er samtidig også hjulpet på vej af denne nye struktur under sålen, som giver et optimalt greb i underlaget, hvad enten du spiller på asfalt eller trægulv.

Du kan allerede nu forudbestille Elastico Superfly SE - kun 1.399,-

ALT_TAG

Nike har hjulpet os med at pakke årets første julegave op og i æsken gemte sig en helt ny Elastico Superfly Special Edition. Og til dig, som er mere til det elegante og diskrete look, må den her model virkelig tiltrække dig.