Christmas in Unisport, 22. dec: Nike Elastico Superfly SE

Uuuuh. 2 dage til jul og så smider Nike lige en lille pakke vores vej. Og vi skal bestemt ikke brokke os over at Nike leger julemand, for i den skoæske som dumpede forbi Christmas in Unisport studiet ligger den helt nye Elastico Superfly Special Edition. Lad JayMike tage dig gennem præsentationen af den i dagens afsnit.

Og Special Edition er den nye Elastico Superfly helt sikkert. Nike har nemlig valgt at levere det helt særlige design som vi så første gang med Cristiano Ronaldos signaturstøvle med glimmer på en helt sort overdel. Glimmeret har Nike skabt gennem en særligt udviklet variant af deres NikeSkin og Nike er tilsyneladende så stolte af det, at de mente at Elastico Superfly også fortjente en omgang med glimmeret.

Du kan finde den nye Elastico Superfly SE lige her. - kun 1.399,-

Som JayMike pointerer skiller denne Elastico Superfly sig en smule ud fra de første par modeller. Det er nemlig på mange måde en designafspejling af Mercurial Superfly, hvor Nike swooshet er placeret på samme måde som fodboldstøvlen. Også NikeSkin delen dækker et større område af overdelen end den første Elastico Superfly. Grundlæggende set er denne Elastico Superfly dog funktionelt helt på højde med de første to modeller.

ALT_TAG

Nike har i dag præsenteret en spritny Elastico Superfly med det unikke glimmer design. Du kan lære den bedre at kende ved at se dagens afsnit af Christmas in Unisport og læse om den her. Hvad synes du om denne Special Edition?