Elsker du freestyle og fodbold, og er du vores nye WebTV-vært?

Elsker du fodbold, freestyling og at lave video? Vil du være med til at tage Unisport WebTV til det næste niveau? Så er det måske DIG vi leder efter som vores nye WebTV-vært!

Ja, du læste rigtigt - drømmejobbet som vært for vores ultrapopulære Unisport WebTV er nu inden for rækkevidde. Vi leder nemlig efter en ny vært, der kan hjælpe os med at sprede kærligheden til og passionen for fodbold og fodboldudstyr.

Med en passion for kameraer og videoredigering vil du blive en del af vores stærke WebTV-team og lave de fedeste og flotteste videoer, hvor du viser dine freestyle-skills samt de allernyeste og hotteste produkter til vores kæmpe publikum på YouTube og andre sociale medier. Vores YouTube kanal har i skrivende stund 145.000 følgere og over 19 mio. visninger, så din passion vil skinne igennem verden over.

Du vil blive en del af en ung og dynamisk virksomhed med over 50 fuldtidsmedarbejdere. Siden 2002 har vi med stor succes, solgt fodboldprodukter online til hele Danmark. I 2012 åbnede vi i Norge og Sverige, 2013 åbnede vi i Holland og Finland og bl.a. derfor har vi brug for yderligere hænder. Du kan se mere om vores virksomhed i denne video:

Du vil komme til at arbejde side om side med dygtige, entusiastiske kolleger, hvor vi har en arbejdsplads med en uformel omgangstone og arbejder seriøst i en afslappet atmosfære. Vores WebTV afdeling, som du bliver en del af, består i dag af 2 værter og 1 fotograf - og du vil i tilfælde af ansættelse blive det 3. kendte ansigt i vores WebTV.

Stillingen Jobbet består af at filme og redigere videoer, hvor du fremviser freestyle-tricks, laver unboxings, tutorials og mange andre videoer - alt sammen omkring markedets nyeste og fedeste udstyr.

I en verden hvor det visuelle medie betyder mere og mere ser vi gerne, at du har en basal forståelse for betjening af kameraer samt kan redigere dine egne videoer på en lækker og indbydende måde.

Opgaverne stiller krav til dine evner og formåen til at løse en visuel udfordring, da der generelt arbejdes indenfor nogle overordnede rammer hvor der er plads til udvikling.

Vi forventer at du...: - Har passion for det du laver og afleverer - Er 18 eller derover - Kan arbejde med pressede deadlines - Har gode freestyle skills - Har et godt kendskab til et redigerings-program - vi arbejder i Adobe Premiere Pro CC - Kender til shutterspeed, iso, objektiver etc.

Ansættelse Løn efter kvalifikationer og ansættelse 1. februar 2015. Din daglige arbejdsplads vil blive på Bådhavnsgade 38, 2450 KBH SV.

Ansøgning og yderligere oplysninger Lyder dette som drømmejobbet, og er du interesseret i stillingen, bedes du sende en e-mail med din ansøgning til job@unisport.dk. E-mailen skal indeholde din motiverede ansøgning, dit CV samt en video der viser dine skills og evner med et kamera og redigeringsprogram.