Christmas in Unisport, 20. dec: Build-a-Kit vinderen

Så kom dagen, som mange af jer har ventet på. I dag annoncerer vi vinderen af vores Build-a-Kit konkurrence. I har stemt og vi har trukket lod blandt alle Jer, som stemte på Joltters sæt. For det var nemlig Joltter der havde bedste stil i år. Se hvem der vandt sættet her.

Den 5. december stablede vi en lille konkurrence på benene. JayMike havde sammensæt hver deres sæt ud fra hvad de bedst kunne lide. Jeres opgave var så at stemme på, hvilket af dem i syntes bedst om. Sættet med flest stemmer ville løbe afsted med sejren. Men det var ikke alt. Blandt alle jer, som havde stemt på det vindende sæt ville få chancen for at vinde hele sættet.

Og som lovet har vi fundet en vinder. En vinder som vil glæde sig over en tidlig julegave. Og blandt de mange tusinde som stemte vandt: Alexander Vavik fra Norge, som altså vil få fornøjelsen af det sorte sæt der inkluderer t-shirt, shorts, trusox, PST og ikke mindst de glitrende Mercurial Superfly CR7.

Et stort tillykke til Alexander Vavik som i dag vandt en tidlig julegave med dette fuldt sorte sæt, sat sammen af Joltter. En glædelig jul til Alexander og ikke mindst alle jer andre som deltog i konkurrencen. Hvordan ville du selv have sammensat dit sæt?