Christmas in Unisport, 24. dec: Chili og FIFA15 - Glædelig jul!

Så blev det den 24. december. Det har været en fornøjelse at gå gennem julen i selskab med vores helt egne julenisser, JayMike og Joltter. Og hvor har vi da også været meget igennem - masser af lanceringer, dyster og sjov og spas. I dag samler de to værter op på hele måneden med den ultimative kombination: Chili spisning og FIFA15.

Vi havde knap sat vores julerejse igang før Joltter og JayMike begav sig ud deres første dumhed. At spise chili mens de præsenterede den nyeste farvelanceringer af Predator Instinct. Det gik som vi husker ikke særlig godt - for dem, For os der kiggede med var det utrolig underholdende. Og det har også været tydeligt at se på jeres respons. Derfor har de to ladet sig overtale til at springe ud i endnu en omgang chilispisning, denne gang mens de spiller FIFA15, Real Madrid vs. Bayern München.

Og det er nok bedst bare at lade videoen tale for sig selv. I stedet vil vi benytte den sidste spalteplads her på at takke for jeres selskab gennem hele julen. VI håber at I har haft det lige så sjovt som vi har det med at lave årets Christmas in Unisport og vi håber at vi har inspireret dig til at gå ud og føre ånden af #unisportlife videre ud - men lad nu være med at spise chili. Det er virkelig ikke sjovt!

Glædelig jul allesammen. Husk at dele alle jeres fede julegaver på Instagram og hashtag billederne med #unisportlife. Vi glæder os til at se dem.