Christmas in Unisport, 23. dec: Skill Challenge

Så er det i dag det går ned. En challenge tilbage for at afgøre, hvem der er den ubestridte Challenge-Champ og hvem der fortjener at bære Challenge-Loser trøjen. Men, tingene går vist ikke helt som planlagt. Se årets andensidste afsnit i Christmas in Unisport.

Hvis vi kun tæller de officielle udfordringer sammen, så har Joltter været rimelig overlegen, hvor han fører 3-1 før dagens sidste officielle udfordring: Skill Challenge. Men for at øge spændingen lidt har Joltter indvilget i at dyste om 3 point i dagens udfordring. Så hvis JayMike mod alle odds skulle gå hen og slå Joltter, hvor han grundlæggende set har al sin fodboldviden fra, så løber JayMike med titlen. Vinder Joltter, ja så sætter han jo bare tingene for alvor på plads.

Men tingene går ikke helt som planlagt, for det ser ud til at JayMike virkelig har været i trick-træning før dagens dyst. Han er pludselig blevet et geni til boldtricks - og så er han også blevet højere?? Et eller andet mystisk foregår her…

Det er dagen før jul og JayMike ser tilsyneladende ud til at være ligeglad med den gode gamle regel om at man skal være sød, for at få julegaver. Vi tvivler i hvert fald kraftigt på at julemanden kigger forbi JayMikes skorsten efter at have set dagens afsnit. Men hvad siger du? Havde du gjort det samme?