Nike skinner banerne op med fodboldudstyr i Shine Through design

Står du og mangler at få købt de sidste julegaver ind, så er der ingen grund til at fortvivle. Nike har nemlig sørget for at dække hele deres sortiment af træningsudstyr ind, så man kan matche med den nyligt lancerede Shine Through Collection. Få inspiration til de sidste julehandler her.

Da Nike præsenterede Shine Through Collection i starten af december måned, var det med et klart budskab om at komme ud og skinne igennem på de (vinter)mørklagte baner. Selve designet kan føres tilbage til Nikes fascination med Brasilien. I Brasilien afholdes nytår nemlig fuldt klædt i hvid, mens fyrværkeriet lyser himmelen op i en gennemskinnende atmosfære.

Er du klar til skinne igennem på banen? Match dine fodboldstøvler med meget mere Nike udstyr lige her.

Det er netop dette gennemskinnende element, som Nike har overført til deres vinterkollektion af fodboldstøvler, -udstyr og træningstøj. Og med deres klassiske motto “Just do it” passer Shine Through kollektionen fint ind i budskabet om at det gælder om at give den hele armen, hvad enten det er forår, sommer, efterår eller vinter.

Og hvilken større motivation skal man bruge end en række udstyr i gennemskinnende neon farver, som matcher med de fodboldstøvler, som sandsynligvis også ligger under juletræet? I hvert fald har Nike tilføjet deres Mercurial Lite og Flylite benskinner, Max Fit sokker, Mercurial Veer fodbolden og deres Vapor Grip 3 målmandshandsker.

Fuldend din Shine Through kollektion med det nyeste fodboldsudstyr fra Nike.

Og Nike har sørget for at matche det, så hvad enten man er til Mercurial Superfly, Magista Obra, Hypervenom eller Tiempo, vil man ikke stå alene. Som et ekstra lille plus til alle hurtigløberne derude har Nike også designet et par Mercurial Lite benskinner i samme farver som Mercurial kollektionen og til dem, som er villig til at smide al overflødig vægt kan man jo også hoppe over på Mercurial Flylite Guard - den innovative benskinne som er lavet med 3D teknologi.

For at føre deres Shine Through kollektion helt til livs har Nike selvfølgelig også tilført det gennemskinnende design til deres sportstasker, så indholdet af tasken også stemmer overens med selve tasken. Taskerne kommer i forskellige størrelser for at opfylde lige præcis det behov du har og så er de samtidig alle lavet med Nikes vandafvisende Shield teknologi, så du ikke skal være bekymret for at dit udstyr bliver vådt eller på anden vis påvirket af udefrakommende elementer.

Du kan finde alle produkter fra Nikes Shine Through kollektion lige her.

Hvis du stadig ikke har fået sendt din ønskeliste til jul, så giver vi dig her en sidste livline. Og det ville da være nogle rimelig awesome gaver at skrabe sammen her i sidste øjeblik. Hvad står øverst på din liste?