Munin M-Station Talent Barcelona - træn som Messi og Co.

Vejen til succes har aldrig været en søndagstur i parken. Det kræver hårdt arbejde og motivation til at sigte mod stjernerne, selv når man sover. Og til dem, som drømmer om at blive lige så stor som Messi, Neymar og alle de andre superstjerner, findes det perfekte værktøj. Munin M-Station - nu også designet for at give et lille motivationsboost.

Munin M-Station Talent er en såkaldt rebounder, der basalt set sørger for at bolden kommer tilbage til dig, når du sparker, header eller kaster fodbolden mod overfladen. Det gør, at du kan selvtræne og arbejde fokuseret på at få et bedre touch, mere præcision eller noget helt tredje. Mulighederne er mange. Noget som der trænes fokuseret på hver dag i de største klubber, som for eksempel Barcelona der er særligt kendt for at mestre det tekniske og smukke fodbold.

Træn med Munin M-Station FC Barcelona Edition. Se mere her.

Selve konceptet med reboundere og selvtræning har eksisteret længe, men Munin ville gerne tage det hele til et nyt niveau, og derfor udviklede de M-Station, som kan rebounde bolden tilbage til dig i mange forskellige øvelser. M-Station kan nemlig indstilles i 12 forskellige vinkler, så du kan træne alt lige fra flade afleveringer til brysttæmninger - og den fungerer også fremragende til målmænd, hvor det nærmest kun er fantasien der sætter grænser.

Denne M-Station skiller sig så særligt ud ved at bære rundt på et design, der hylder klubben som har været med til at skole superstjerner lige fra Michael Laudrup og Romario til Ronaldinho og selvfølgelig Messi. Udover at komme i de velkendte Blaugrana farver har både Messi, Neymar, Iniesta og Albas autografer fundet vej frem til denne Munin M-Station FC Barcelona Edition.

Du kan finde den nye Munin M-Station Barcelona lige her.

En af de smarte ting ved M-Station er at man via en app på sin telefon kan måle sine egne præstationer. På den måde kan man følge sin egen udvikling og se, om man rent faktisk rykker sig i sin træning. Det gør også selve træningen med M-Station langt mere relevant og man kan jo nærmest føle sig som et af Barcelonas store talenter fra deres eget akademi, La Masia.

En anden ting, der var vigtig for Munin, da de udviklede M-Station var, at den ikke havde et såkaldt sweet spot i midten. Tingen med en opstrenget flade er, at strengen oftest er strammere i midten - og dette har Munin fjernet, så du får samme styrke på returbolden uanset hvor på M-Station du rammer. Faktisk kommer bolden tilbage med hele 95 % af den kraft du rammer M-Station med.

Så er du typen der ikke kan få nok af at træne med en bold mellem fødderne og har du samtidig en forkærlighed til Barcelonas tiki-taka og Messis stjernestatus, så er denne M-Station Talent Barcelona perfekt til at selvtræne, hvad enten du er på fodboldbanen eller derhjemme i haven. Og så er den endda praktisk for transport. Med punkterfrie dæk kan du trække den med dig lige præcis derhen du gerne vil.

Er du træt af at sidde på sofaen og ikke kunne træne? Så få M-Station Barcelona.

FC Barcelona er kendt for at udvikle teknisk begavede fodboldspillere og det har Munin ladet sig inspirere af. M-Station Talent er nemlig et perfekt værktøj til at blive lige så god som Messi, Neymar og alle de andre store stjerne fra Barcelona. Nu kommer M-Station så også i en Barcelona Edition, så du rigtig kan identificere dig med klubben der er mere end en klub.