Adidas Nitrocharge Pure Leather: Komfort og energi

I mandags sendte adidas deres sidste kollektion på gaden. I et begrænset parti på 500 par pr. silo leverede de Pure Leather Pack med henholdsvis f50 adizero, Predator Instinct og Nitrocharge. Vi har allerede zoomet ind på ambassadørerne for speed og kontrol. Nu er det blevet tid til at tage et kig på motoren: Nitrocharge Pure Leather.

2014 blev året, hvor adidas leverede en ny generation af Nitrocharge. Fodboldstøvlen som først og fremmest er udviklet til holdets motor. Hovedsageligt opnået gennem en optimal lockdown ved hjælp af Energysling, der sidder som et bånd hen over vristen og låser foden fast på sålpladen. Nu tager adidas imidlertid komforten i første række med denne Nitrocharge Pure Leather.

Få fornyet energi med Nitrocharge Pure Leather - kun 1.799,-

Med Pure Leather Pack går adidas helt old school og leverer deres tre siloer, f50 adizero, Predator Instinct og Nitrocharge i varianter, som fodboldstøvler blev lavet før materialer, design og teknologi for alvor satte fart under udviklingen. Med en overdel af premium kænguruskind er denne Nitrocharge altså først og fremmest udviklet for at fremhæve den komfortable og bløde oplevelse, som læder giver.

Og for at give den reneste og absolut bedste oplevelse af det lækre læder har adidas måtte lave en grundlæggende make-over af The Engine. Det har blandt andet betydet at den karakteristiske Energysling er blevet ofret til fordel for k-læderet. Det er dog næppe noget k-læder entusiaster vil bruge alt for længe på at sørge over. For komforten vil kæle for fødderne, så man hurtige har glemt alt om Energysling.

Hvis du er fan af Nitrocharge så er denne Pure Leather et must. Find den her - kun 1.799,-

Adidas er dog ikke gået fuldstændig på kompromis med Nitrocharge for at fremme læderoplevelsen. De har nemlig udnyttet læderets muligheder og udviklet tværgående deco-syninger på forfoden for at sikre det fastlåste fit, som Nitrocharge er særligt kendt for. Samtidig har man tilføjet et slags broderet gitter omkring hælen, for at sikre at foden står fastlåst på sålen, selv ved skarpe vendinger og retningsskift.

Sålen er bevaret som vi kender den med den energibevarende Energypulse og den lette SprintFrame, som bevarer vægten på et lavt niveau. For at understrege eksklusiviteten bag denne Nitrocharge Pure Leather har adidas også tilføjet to designdetaljer, som består i et guldstempel i hælen, samt en indlægssål med et gulddesign.

Der findes kun 500 par i verden. Find Nitrocharge Pure Leather her - kun 1.799,-

ALT_TAG

Nitrocharge repræsenteret alle de energifyldte boks-til-boks spillere og nu smider adidas lidt eksklusivitet oven i den med denne Limited Edition af premium k-læder. Den kommer i blot 500 par på verdensplan. Er du blandt de 500 som skal eje den?