Christmas in Unisport, 19. dec: FIFA15 Challenge, Round 3

De har allerede spillet to kampe og med to sejre er der ingen tvivl om at JayMike er ovenpå før dagens opgør i FIFA15. Og det er en god dag at være ovenpå for kampen står mellem de to værters hjerteklubber, Manchester United og Chelsea. Det her er ikke for sarte sjæle. Det er det ultimative opgør om æren.

Baseret på de to foregående opgør så er der nok ikke mange som spår Joltter særlig store chancer, når JayMike tager styringen over sin hjerteklub fra den røde del af Manchester. Omvendt kan man også sige at Chelsea har en så stor plads i Joltters hjerte at han rent faktisk vil tage sig sammen i dag, for at score sit første FIFA mål i 3 kampe.

Du må se afsnittet for at finde ud af, hvem der egentlig tog grædende hjem fra dagens FIFA15 Challenge, men lad det være sagt med det samme; kun en af de to kombattanter formåede at score i kampen. Så siger vi ikke mere…

Det er blevet tid til det 3. opgør i FIFA15 i denne omgang af Christmas in Unisport og uden at afsløre for meget om kampens resultat, så er det helt sikkert værd at se med når Joltter og JayMike tager styringen over deres favorithold, Chelsea og Manchester United.