Adidas Predator Instinct Pure Leather: Komfort og kontrol

Pure Leather Pack. Sådan er navnet på adidas’ sidst lancering inden kalenderåret skifter over til 2015. Bestående af en f50, Predator Instinct og en Nitrocharge i en fuld overdel af k-læder, går adidas helt old school med denne limiterede udgave af deres 3 siloer. Blot 500 par af hver er produceret i verden. Vi tager her et kig på Predator Instinct Pure Leather.

Da Predator første gang blev præsenteret for verden tilbage i 1994, ændrede den på mange måder vores opfattelse af fodboldstøvler. Først og fremmest på grund af de helt unikke og innovative gummipaneler, som sad på overdelen af foden. Meget er sket siden dengang, men en ting som den nyligt lancerede Predator Instinct Pure Leather har til fælles med den første model er overdelen, som også dengang kom i kænguruskind.

Kun 500 par på verdensplan. Find Predator Instinct Pure Leather her - kun 1.899,-

Der var engang, hvor K-læder nærmere var reglen end undtagelsen på en fodboldstøvle. Det er dog ikke længere tilfældet og man skal som regel lede langt for at finde en fodboldstøvle med læderoverdel, som ikke går på kompromis med andre parametre, der betragtes som nødvendige i dagens tempofyldte spil. Men med denne Predator Instinct Pure Leather, forsøger adidas netop at kombinere de to ting.

K-læder leverer først og fremmest en usammenlignelig komfort, som syntetiske materialer ikke kan hamle op med. Og det er først og fremmest af denne årsag at adidas har valgt at fjerne alle de karakteristiske SL gummizoner, som har været med til at definere Predator i alle disse år. I stedet lader adidas deres premium k-læder gøre arbejdet for at levere maksimal komfort og ikke mindst det rene og klassiske touch.

Skynd dig før det er for sent. Find Predator Instinct Pure Leather her - kun 1.899,-

Predator er først og fremmest ambassadør for de tekniske aspekter af spillet. Så selvom SL gummizonerne er væk, har adidas inkorporert det tekniske element på en anden måde. Med en ny form for deco-syninger har adidas skabt et mønster på forfoden, som giver den nødvendige friktion og boldføling, som de teknisk begavede Predators elsker.

Adidas har bevaret den innovative ControlFrame og dermed er de tydeligvis ikke gået på kompromis med den karakteristiske Predator Instinct, selvom komfort nu er sat helt frem i førersædet. For at understrege at vi har at gøre med premium materialer og ikke mindst at denne kollektion er helt eksklusiv har adidas tilføjet et lille guldstempel ved hælen, samt designet indlægssålen i guld. Det er jo ikke en Limited Edition på 500 par for ingenting…

Få maksimal komfort og kontrol med Predator Instinct Pure Leather - kun 1.899,-

ALT_TAG

Pure Leather Pack er adidas’ sidste bidrag til 2014 og den udstråler masser af eksklusivitet. Denne Predator Instinct kommer således kun i 500 par på verdensplan og så er den lavet af premium k-læder.