Adidas F50 adizero Pure Leather: Komfort i letvægt

Adidas kunne i går løfte sløret for deres sidste bidrag til 2014. Pure Leather Pack. Med kollektionen går adidas helt back to basics og genfinder det rene fit, baseret på den bløde og komfortable følelse fra kængurulæder. Hver silo kommer i blot 500 par på verdensplan, så hvis du skal opleve letvægt med premium k-læder, så skal du slå til nu!

Adidas f50 adizero er blandt tidens mest populære fodboldstøvler. Og det er bestemt ikke nogen tilfældighed. Med sin lave vægt, gode komfort og skarpe design, leverer f50 med usammenlignelig garanti. Nu har adidas så taget deres letvægter og bragt komforten helt frem i førersædet med Pure Leather Pack.

Du kan stadig nå at sikre dig et par af f50 adizero Pure Leather - kun 1.899,-

Kollektionen centrerer sig om et stykke premium k-læder, noget af det blødeste og mest komfortable læder på markedet. For at levere den bedste oplevelse med læderoverdelen har adidas fjernet alle velkendte elementer og redefineret letvægtsoplevelsen ud fra et k-læder perspektiv.

Grundlæggende betyder det at overdelen udelukkende består af et stykke k-læder. For at opnå nogle af de samme effekter har adidas blandt andet designet støvlens midterfod og hæl med perforeret læder. Det sikrer den samme letvægtsfornemmelse, som vi normalt oplever gennem SpeedFoil. Til forskel vil læderet levere en helt anden komfort, som dine fødder helt sikkert vil sætte stor pris på.

f50 adizero Pure Leather kommer som en Limited Edition. 500 par på verdensplan.

Et andet element som adidas har forsøgt at bibeholde er den lockdown, som sikrer den bedste acceleration. Gennem syningerne i forfodens overdel har adidas således sikret at foden sidder optimalt fastlåst på sålpladen og dermed bevarer denne læderversion af f50, som en af de bedste letvægtsstøvler på markedet.

Læder er i dag ikke længere det foretrukne materiale til fodboldstøvler, da andre materialer grundlæggende set dækker behovene bedre ind. Men når adidas vælger at levere denne Pure Leather Pack, så er det for at skabe en fodboldstøvle som ud fra et komfort-perspektiv er fuldstændig kompromisløs og det må man sige at denne model er. For at understrege det har adidas også tilføjet et guldstempel i hælen samt designet indlægssålen i guld. En rimelig svedig detalje, som giver et eksklusivt look til kollektionen.

Skynd dig, inden den bliver udsolgt. Find f50 adizero Pure Leather her - kun 1.899,-

ALT_TAG

Denne f50 adizero Pure Leather kommer kun i 500 par på verdensplan. Det samme gør Predator Instinct og Nitrocharge. Vi har været heldige at få et parti på lager, så du skal skynde dig, hvis du vil have fingrene i denne lædervariant af adidas’ f50 adizero.