Når Cristiano gør noget, så gør han det hele vejen. Der er ingen mellemvej. Så da Cristiano lavede en aftale med JBS om en undertøjskollektion, ville det også være meget mærkeligt hvis han ikke fulgte op på det. Nu har “Unisport Look of” taget et kig på de nye CR7 skjorter.

I denne omgang af “Unisport Look of” har vi sat fokus på Cristianos tøjkollektion, som indtil for nyligt indeholdt sokker og undertøj. Nu har CR7 dog udvidet til også at levere smarte og trendy skjorter, som skal fremhæve mandens selvtillid og selvværd i bedste Cristiano Ronaldo-stil. Skjorterne kommer i tre varianter; Slim Fit, Classic Fit og Classic Fit Oxford.

Hvis de nye CR7 skjorter er noget for dig så find dem lige her - fra 499,-

Det er det danske tøjmærke JBS, som står bag de nye CR7 skjorter og de har hentet designeren Richard Chai ind, som allerede har sat sit aftryk på CR7 brandet med sine inputs til undertøjs- og sokkollektionerne. Konceptet for designet bygger på tre hovedområder; form, funktion og stil mens mobilitet og bevægelse har fungeret som den kreative kerne.

Alle tre skjorter er lavet med lækkert bomuldsmateriale, som samtidig har fået inkorporeret stretch materiale, så du ikke skal føle dig som en robot når du bevæger dig med skjorten på. Der hvor skjorterne til gengæld adskiller sig fra hinanden er selve cuttet, som sidder meget forskelligt på de tre varianter. For eksempel sidder Slim Fit skjorterne helt tæt til kroppen og giver et særligt slim look til de fine arrangementer du helt sikkert skal til hen over julen.

Bliv klædt ordentligt på med de nye CR7 skjorter. Find dem lige her - fra 499,-

De to andre, Classic Fit og Classic Fit Oxford, kommer, som navnet ligeledes angiver, i det mere traditionelle og klassiske fit, som nok først og fremmest fungerer optimalt til hverdagsbrug. Forskellen på de to bunder først og fremmest i materialerne. For her skiller Oxford tekstilerne sig grundlæggende ud ved at være noget tungere og mindre gennemsigtigt ud, hvilket også gør den oplagt til mange forskellige anledninger.

ALT_TAG

Med en række helt nye skjorter bygger Cristiano Ronaldo videre på sit succesfulde fundament, og vi er ikke i tvivl om at disse nye CR7 skjorter nok skal blive endnu en stor succes. Der er i hvert fald ingen grund til at tro det modsatte. Hvad synes du om skjorterne? Vil du gå med dem?