Weekendens støvlespots: Gamle og nye fodboldstøvler

Som december måned skrider frem, bevæger vi os tættere på slutningen af året. Om det er derfor at flere spillere har valgt at hoppe i lidt ældre modeller ved vi ikke, men det har i hvert fald været en weekend fyldt med tilbageblik. Det er blevet tid til en omgang støvlespots.

Alex Song (West Ham United) - Nike Magista Obra Neon/Rød/Sort I sidste uge fangede vi Alex Song i PUMA King Top DI. I første omgang kunne man mistænke ham for at lege med tanken om at begynde med at spille i PUMA’s ikoniske silo. Men nu ser det ud til at være en helt anden historie. I weekenden optrådte Song nemlig med lanceringsfarven af Nikes Magista Obra. Så der er tilsyneladende et sponsor skifte under opsejling. Spørgsmålet er så nu om Song ender hos Nike eller om han tester sine muligheder af.

İlkay Gündoğan (Borussia Dortmund) - Nike Magista Obra (Blackout) Og noget tyder på at vi kan sige det samme om Dortmunds Gündoğan, som i de seneste par kampe har optrådt i en blackoutet Magista Obra. Det kan selvfølgelig også bare være at Gündoğan, ligesom os, synes at det ser alt for svedigt ud med de sorte fodboldstøvler på Dortmunds Gul/Sort spillersæt. Hvad end årsagen er, så skal Gündoğan ikke høre et ondt ord herfra.

Carlos Tevez (Juventus) - Nike Tiempo Legend V Shine Through Om det er Shine Through Collection der har fået Tevez til at skifte mening ved vi ikke, men lige pludselig spiller Tevez ikke længere i sin blackoutet Tiempo. Tænk at det ikke var mere end en ny farvevariant der skulle få Tevez til at genfinde sin tro til Nikes fodboldstøvler...

Paul Pogba (Juventus) - Nike Magista Obra (NikeID) Det er bestemt ikke noget nyt at Pogba spiller i et par hvide Magista Obra designet med NikeID. Men vi synes nu at det er meget skægt at Pogba har optrådt i dette design i flere måneder og så er Nike kommet med Shine Through for nyligt. Vi kan ikke helt lade være med at tænke om Nikes designere har ladet sig inspirere af franskmanden eller er det og undervurdere Nikes design team?

Bastian Schweinsteiger (Bayern München) - Adidas f50 adizero Earth Pack Det er sådan set ikke fordi at der mangler farvevarianter til adidas’ letvægter, men Schweinsteiger har tydeligvis haft et helt særligt forhold til sin model fra Earth Pack. Siden farvevarianten kom ud i foråret, har Schweinsteiger nemlig benyttet sig hyppigt af den. Og med ordene The Chosen One på siden, så er der tydeligvis heller ingen grund til at spille i andet.

Jores Okore (Aston Villa) - Adidas Predator LZ II Earth Pack Danske Jores Okore er tilbage for fuld skrue efter at en grim knæskade holdt ham ude det meste af sidste sæson. Og tilsyneladende har Okore været ude så længe ude at han har mistet kontakten til de nyeste fodboldstøvler, eller også er han bare så vild med Predator LZ II og/eller designet fra Earth Pack at han ikke er klar på at skifte støvler endnu. Ligegyldigt hvad, så fortjener hans Earth Pack støvler lidt spalteplads i vores støvlespots

Christoph Kramer (Borussia Mönchengladbach) - Adidas Adipure 11Pro Siden adidas sendte den nyeste generation af deres 11pro ud, er det som om at en stor gruppe har taget den nye model til hjertet. Kramer er dog ikke overvældende imponeret. I weekenden havde han nemlig valgt at gå baglæns i tiden til den 1. model af 11Pro generationen. Det har været en noget bumpet rejse for adidas’ Adipure siden den kom frem i 2007, men der har bestemt været nogle flotte højdepunkter og denne model fra 2012 har tydeligvis sat sig fast hos Kramer. Er du enig med ham?

Kittsanaprom Bunsaran (Thailand) - adidas f50 adizero Hunt Series Det er ikke meget vi ser, hverken til thailandsk fodbold eller til adidas’ Hunt Series. Så når vi spotter begge dele på et billede, så må det næsten kategoriseres som noget helt ekstraordinært. Og selv om vi ikke kan udtale navnet og knap kan stave til det, så har Kittsanaprom Bunsaran i hvert fald kastet kærligheden på den selvlysende støvle.

Kieran Gibbs (Arsenal) - adidas f50 adizero Supernatural Pack En kamp nåede Kieran Gibbs at få med Nikes nye Shine Through Collection før han skiftede over til adidas og deres letvægtsstøvle f50. Gibbs er sikkert heller ikke super ked af sit støvleskifte i første omgang. Hans debut til sine f50 endte nemlig i overbevisende 4-1 sejr over Newcastle..

Olivier Giroud (Arsenal) - PUMA evoPOWER (Custom) Det samme er Giroud nok, som virkelig ser ud til at have genfundet scoringsformen. Og det kan da meget vel være at hans fodboldstøvler har en finger med i det spil. Giroud har nemlig for nylig skiftet sin evoSPEED ud med en evoPOWER. Den kommer dog i en variant uden de karakteristiske AccuFoam puder omkring vristen. Det ligner jo nærmest helt en evoSPEED uden de puder??

Der er ikke langt til 2015 og vi er ved at nå årets sidste støvlespot. Vi stopper dog ikke før klokken slår 00.01, 2015 og der skal nok blive plads til et par svedige støvlespots endnu. Så hold øje her og husk at dele dine spots med os lige her.