Bag lågen til den 15. december af Christmas in Unisport gemmer sig ikke bare en, men to begivenheder. Adidas har nemlig i dag præsenteret deres nye Pure Leather Pack og den tager JayMike et nærmere kig på. Og så er de to værter taget på grønsværen for en omgang af Crossbar Challenge. Se med her.

Så skulle vi være nået endestationen. Med mindre adidas selvfølgelig helt uventet skulle hive en ny kanin op af hatten, så burde adidas’ Pure Leather Pack være deres sidste bidrag til et vanvittigt begivenhedsrigt 2014. Og de slutter af i et eksklusivt format, ved at smide et stykke premium kænguruskind på overdelen af tre siloer: f50, Predator Instinct og Nitrocharge.

Gå læderamok med adidas nye Pure Leather Pack

Og tanken bag denne kollektion har været at omfavne den rene og komfortable følelse af at spille med en fodboldstøvler i læder, som ikke bærer rundt på en masse præstationsfremmende elementer. Det handler bare om den det rene fit. Det betyder også at adidas har fjernet SL gummizonerne fra Predator Instinct, Energysling fra Nitrocharge og Speedfoil fra f50. Men alt det kan du høre JayMike fortælle om i dagens afsnit.

ALT_TAG

Der blev også lige tid til en klassisk omgang Crossbar Challenge og uden at sige for meget, så tegner den her december måned sig ikke om en af JayMikes mest stolte i år. Spørgsmålet er om han overhovedet kommer til at vinde en officiel challenge i denne juletid…?