Christmas in Unisport, 14. dec: Top 5 fodboldtrøjer 2014

Sidste weekend leverede JayMike og Joltter deres første Top 5 liste. De fem fedeste fodboldstøvler fra 2014. Nu er der gået endnu en uge og mens vi nærmer os julen med hastige skridt, gør Joltter og JayMike status over, hvilke fem af årets fodboldtrøjer der har vundet deres hjerter. Og der er måske et par overraskelser iblandt.

Fodboldtrøjer er altid et godt emne for debat. Smag, historie, klubsupport er alle elementer som skal tages op til overvejelse, når man skal vurdere hvorvidt man kan lide en fodboldtrøje. Og dagens Top 5 liste i Christmas in Unisport, afsnit 14 er naturligvis ikke nogen undtagelse. Specielt mellem JayMike og Joltter som sjældent kan blive enige om sådan nogle ting.

I dagens afsnit viser de to deres fem favoritter fra 2014 kataloget af fodboldtrøjer lad os da bare sige at den eneste trøje de to værter kunne blive enige om fortjener en plads i Top 5 var Bayern Münchens udebanetrøje. Udover den kommer vi dog rundt i en lang række klubber lige fra Sverige til Brasilien. Så hvis du mangler lidt inspiration til en god julegave, så er der nogle oplagte forslag her…

Det blev til en Top 5 liste over årets fodboldtrøjer i det 14. afsnit af Christmas in Unisport og det er vel ikke nogen overraskelse hvad der lå på 1. pladsen hos Joltter. Men hvordan ser din Top 5 ud og er der måske endda et par landsholdstrøjer imellem?