Adidas runder året af med Pure Leather Pack

Året er næsten omme, men adidas er ikke helt færdige med 2014. Inden vi ser tilbage på året der gik og ser frem mod et nyt og spændende år, har adidas lige en sidste ting på hjertet som de gerne vil dele med os. Og helt ubetydeligt er det ikke. Adidas har nemlig ladet sig inspirere af deres nye 11Pro med den tilbagevendte k-læder overdel. Du får her: Pure Leather Pack.

Der var engang for der ikke var det store hurlumhej rundt om en fodboldstøvle. Den havde knopper for at sikre greb i banen og en overdel af læder for bedste støtte og holdbarhed. Mere var der egentlig ikke til en fodboldstøvle. I dag er det en anden sang. En sang som er langt mere præget af teknologisk innovation og fokus på detalje. I dag har adidas så valgt at bringe fortid og nutid sammen med Pure Leather Pack.

Hop ind og find Pure Leather Pack lige her

Kollektionen består af en f50, Predator Instinct og Nitrocharge. 11Pro har i denne omgang fået en hvilepause. Det er jo heller ikke så længe siden at vi blev forkælet med en helt ny generation af den elegante silo, som altså nu er helt tilbage med k-læder overdelen. De tre lædervarianter er blevet strippet helt ned for deres karakteristiske elementer og kommer altså i et rent og minimalistisk format.

Vi vil tage et nærmere kig på hver enkelt silo i løbet af ugen, men i første omgang kan vi hæfte os ved at hverken f50, Predator Instinct eller Nitrocharge er helt som vi kender dem. Særligt Predator Instinct og Nitrocharge som er kendt for at bære rundt på en række elementer kommer i denne omgang uden SL gummizoner eller Energysling.

Hvis du er en sucker for læder, så find Pure Leather Pack lige her

Disse elementer er først og fremmest fjernet for at lade det bløde og smidige k-læder komme helt til sin ret. Ved at lade læderet få hovedrollen opnår adidas at flytte komfort helt frem i førersædet på alle tre siloer og det er først og fremmest af denne årsag at Pure Leather Pack er blevet lanceret.

En særlig detalje ved alle tre støvler er at indlægssålen er farvet i guld, mens adidas også har tilføjet et unikt guldstempel. Disse detaljer skal fremhæve at Pure Leather Pack er eksekveret med det fineste materiale. Så hvis man går og leder efter en fodboldstøvle af læder, som præsterer fra øverste hylde, så er Pure Leather Pack svaret på at det alligevel blev en god jul i år…

Du kan finde f50, Predator Instinct og Nitrocharge Pure Leather lige her

ALT_TAG

Adidas har med Pure Leather Pack skabt en, for 2014, helt unik kollektion med tre af deres siloer i en overdel af ren læder. Og vi kan ikke benægte at der i disse dage dufter lidt ekstra af læder herinde - og vi elsker det...