Christmas in Unisport, 12. dec: Crossbar Challenge hos PUMA

Så er vi halvvejs. Om 12 dage sidder vi alle sammen og godter os rundt om julebordet og drømmer om de gaver vi snart skal åbne. Men 12 dage kan også være rigtig lang tid at vente og derfor er det jo fantastisk at vi i mellemtiden kan hygge os i selskab med Joltter og JayMike. I dag er det blevet tid til en god omgang challenges.

Efter at JayMike tog os gennem den noget alternative historie om, hvordan adidas og PUMA blev til, er vi nu tilbage i PUMA’s hovedkvarter. Og vores to værter er nu røget i spillertøjet og ud på den lille 5-a-side bane som PUMA har placeret lige ude foran hovedbygningen. Og med en bold mellem fødderne og et mål foran sig, kan det kun betyde én ting - challenges!

Og Joltter og JayMike har denne gang rent faktisk lyttet til jeres forslag. For de er nemlig taget i “skolegården” for at spille en god omgang “røv”, bare med fronten. Det blev en blandt en række challenges som de to fodboldnisser begav sig ud på denne eftermiddag på PUMA’s hjemmebane. Se videoen og find ud af hvem der havde held i sprøjten i dagens afsnit af Christmas in Unisport.

Med 12 dage igen til jul begynder vi så småt at kunne mærke lidt kriller i maven og ventetiden kan føles lidt ekstra lang. Men med Christmas in Unisport har du en perfekt måde at slå ventetiden ihjel med. Hvilke gode forslag har du til JayMike og Joltter til de resterende afsnit?