Adidas bringer farverne til live i Kaiser 5 Liga

Siden 1979 har adidas leveret en af fodboldens mest ikoniske fodboldstøvler: Copa Mundial/World Cup. Sidste år gav adidas deres klassiker helt nyt liv i en række iøjnefaldende farver, da de lancerede Samba Pack. Nu er adidas gået i en lignende retning efter at de løftede sløret for en farveopdatering af Copa Mundials lillebror adidas Kaiser 5 Liga. Se de lækre farver her.

Copa Mundial er uden diskussion en af de fodboldstøvler en af de siloer, som bare aldrig helt vil gå af mode. Med en uovertruffen overdel af kængurulæder er der ikke så megen nonsens med Copa Mundial. Den leverer lige præcis det man forventer. Samme perspektiv deler man om lillebroren Kaiser 5, som nu har fået tilføjet et par farver til samlingen.

Gå ind og find din yndlingsfarve fra den nye adidas Kaiser 5 Liga her - kun 594,00,-

Kaiser 5 kommer med en lækker fuldnarvet kalvelæder overdel, som leverer meget af den samme komfort som Copa Mundial præsterer. I gamle dage var det langt fra reglen end undtagelsen at nye fodboldstøvler skulle lanceres flere gange om året og udviklingen af denne Kaiser 5 Liga er baseret på den mere traditionelle holdning om at fodboldstøvler skal være slidstærke og holdbare.

Derfor er denne læderstøvle også et pragteksemplar i det klassiske fit og touch, som var med til at fremstille legender som Maradona, Beckenbauer og Platini. Allesammen spillere som bar Copa Mundial gennem deres karriere.

Find de nye adidas Kaiser 5 Liga lige her - kun 594,00,-

Denne nyeste kollektion inddrager fire forskellige varianter: Sort, Blå, Hvid og Rød. Dermed går adidas endnu engang den lidt dristige vej og fylder farver på støvlen, som ellers først og fremmest har holdt sig i sort gennem sin lange levetid. Den hvide model er noget som vi har set før, men Rød og Blå er nyt i denne sammenhæng og vi inviterer gerne adidas til at lave flere af denne slags lanceringer. For farverne på den klassiske fodboldstøvle, vækker simpelthen en tiger i os herinde.

Og spørgsmålet er så om farveopdateringerne holder hos den bredere befolkning. Man kan altid argumentere for at noget af charmen ved den klassiske Copa Mundial går af, når man pludselig moderniserer den med farver, men den gruppe deler vi herinde ikke rigtig holdning med. Tværtimod, vi synes at der sker noget helt magisk når en klassisk støvle som Copa Mundial får et moderne tvist med farver som disse.

Hvis du er pjattet med klassiske støvler, så er adidas Kaiser 5 et perfekt valg - kun 594,00,-

Debatten om hvorvidt en fodboldstøvle skal være sort eller i farver kan bringes i spil til ethvert middagsselskab. Vi indleder den gerne her efter at have taget et kig på adidas’ nye Kaiser 5 Liga lancering og siger at vi synes at det er for awesome. Hvad siger du til det?