Unisport WebTV: Interview med Kevin Strootman

Kevin Strootman var uheldig med at blive skadet op til VM. Nu er den hollandske midtbanemand så småt på vej tilbage og vi fangede ham til en fotoshoot i Rom, til en lille snak om fodbold og alt hvad det indebærer. Bliv klogere på Strootman her.

At blive professionel fodboldspiller er vores allesammens helt store drøm. Det kræver dog en god portion hårdt arbejde, talent og ikke mindst held at kunne nå helt op til toppen. Og nu, hvor vi her i Unisport ikke ligefrem står og får smidt fuldtidskontrakter i ansigterne, så må vi jo leve vores drøm gennem andre. Og der er det jo heldigt at vi kan komme i selskab med de største fodboldspillere rundt omkring i verden.

Du kan købe AS Romas trøjer lige her

Kevin Strootman er en af dem, som har været dygtig og heldig nok til at nå toppen. Og lige nu nyder han sin tid Rom, hvor han til daglig tjener sit levebrød i AS Roma. Og selvom Strootman har været mere end uheldig med skader gennem det seneste år, så er der ingen tvivl om at Strootman stadig har en stor fremtid foran sig.

Og er der noget Strootman er bevidst omkring så er det at fodbold ikke blot er ren afslapning og hygge. Det er en sport som kræver stor arbejdsdisciplin og en konstant sult til at forbedre sig:

“Jeg mener det vigtigste i fodbold er at gøre de mennesker omkring sig, fans og holdkammerater, glade med dit spil. Og det skal du gøre hver uge for måske spiller du en god kamp og scorer to mål, men i næste uge skal du også spille en god kamp og altid sigte efter et højt niveau og det er det vigtigste ved at være fodboldspiller,” siger Strootman.

Kevin Strootman har viet sin nye kærlighed til Magista Obra og i interviewet afslører han også at han er ret pjattet med den nye Shine Through kollektion. I hvert fald er Strootman ret glade for hvide støvler. For som han siger, så fik man altid at vide at hvide fodboldstøvler kunne man spille i når man professionel. Nu er han professionel, så nu elsker han at spille i hvide fodboldstøvler.

Få fingrene i Nikes nye Shine Through Collection lige her

Kevin Strootman er netop kommet tilbage på den store fodboldscene efter en slem knæskade. Og han er lige nået at komme tilbage til at kunne spille i det nye Shine Through design. Vi lærte ham lidt bedre at kende i Roma og nu kan du også komme tættere på hollænderen. Hvad synes du om interviewet?