adidas Gameday Plus tager på eksklusivt besøg hos Real Madrid

I aften ruller Champions League bolden for sidste gang inden vi går ind i playoff kampene og vanen tro har adidas leveret et afsnit af Champions League serien adidas gameday plus. I denne uge har adidas fået eksklusiv adgang til nogle af Real Madrids største stjerner og det område, hvor de til daglig tilbringer dagen.

Vi starter dog ude på træningsbanen i selskab med Real Madrids walisiske hurtigløber Gareth Bale. Han har taget adidas’ miCoach Smart Ball under armen for at vise os, hvordan et rigtig knuckleball frispark skal sparkes. miCoach er i stand til at måle ting som for eksempel, hvor meget skru der er i bolden og Bale kan dermed ikke snyde os når han viser sine evner frem.

Støt Real Madrid i Champions League med deres hjemmebanetrøje lige her

Og mens Bale viser sig frem på træningsbanen, så tager Marcelo kameraholdet med hen til et sted som ikke har særlig meget med fodbold at gøre, men som betyder meget for ham: Tatovøren. Det er næppe gået forbi folks opmærksomhed at Marcelo er dækket godt til med tatoveringer og det er bestemt også noget som han går meget op i. Så meget at han også lige får givet værten, Roman Kemp, sin første tatovering. Kan ikke helt lure om det er godt eller skidt….

Og så blev det også tid til at besøge Real Madrids store campus. Stedet hvor alle Real Madrids stjerner, store som små, tilbringer det meste af deres hverdag, hver dag. Og for at give en ordentlig velkomst har Alvaro Arbeloa taget fri fra træning. Her tager han os gennem alle faciliteterne lige fra biografen, til spillerummet og til den imponerende swimmingpool. Nope, det er ikke dårligt at være en del af den royale familie i Madrid.

Det kan Nacho skrive under på. Backen som indtil for nyligt ikke var en del af 1. holdet, har været i klubben siden han var 10 år og han ved om nogen, hvad det vil sige at være i Real Madrid. Og han har nydt hvert eneste øjeblik og gør det endnu mere den dag i dag, hvor han med hårdt arbejde har kæmpet sig ind i 1. holdstruppen. Og det er lige præcis hans råd til alle håbefulde unge fodboldspillere i dag; nyd hvert et øjeblik, for man ved aldrig hvornår det stopper.

Hvis du elsker Real Madrid så køb deres Champions League trøje lige her

I aften løber Real Madrids stjerner på banen til den sidste opgave inden det for alvor går i gang for deres vedkommende i Champions League. Her skal de forsøge at holde deres perfekte sejrsstime mod Ludogorets. Hvilken klub ville du helst vokse op i, hvis du selv kunne vælge?