Christmas in Unisport, 9. dec: PUMA evoSPEED Tricks MR

PUMA har benyttet den 9. december til at bygge videre på den lille serie af signaturstøvler som startede sidste måned med evoPOWER Tricks MB. Nu er det blevet Marco Reus’ tur til at komme under rampelyset og JayMike har været et smut forbi PUMA’s hovedkvarter for at tage en snak om de nye evoSPEED Tricks MR. Det er blevet tid til 9. afsnit af Christmas in Unisport.

Da Marco Reus indså at hans seneste skade ville holde ham ude i mere end 4 uger var en af hans største fortrydelser at han ikke ville komme til at spille i sin nye signaturstøvle. Reus havde ellers fået bygget et særligt forhold op til sine nye evoSPEED, som bærer rundt på et design der virkelig repræsenterer en stor passion hos Reus. Sådan fortæller Terence Parris efter at vores to julenisser JayMike og Joltter var på besøg hos PUMA i Herzogenaurach.

Du kan allerede nu gå ind og bestille den nye evoSPEED 1.3 Tricks MR. - kun 1.899,00,-

Selve designet af disse evoSPEED Tricks MR er resultatet er et særligt tæt samarbejde mellem Reus og PUMA’s designere og udtrykker dels Reus’ klub Dortmund gennem det todelte farvekoncept, som endda går så langt at dele snørebåndene op i de to farver. Men de udtrykker også Reus’ store engagement i kampen mod kræftramte børn.

På indersiden af støvlen har PUMA, med inspiration fra Reus’ tatoveringer, designet to hænder der mødes i afskygningen af ord som Håb, Tro og Kærlighed. På ydersiden har PUMA tilføjet en smart lille detalje med en grafik af en masse børn, drenge og piger, som holder i hånd.

Udover de to første signaturstøvler som vi allerede er blevet præsenteret, kunne Terence Parris også afsløre at vi har to mere i vente, nemlig til Cesc Fabregas og Sergio “kun” Agüero. Så vi skal da lige love for at PUMA har nogle lækkerier i vente til os. Vi glæder os til at gå det nye år i møde…

ALT_TAG

Dagens afsnit af Christmas in Unisport har været et lidt alternativt et af slagsen. PUMA havde nemlig inviteret JayMike og Joltter over til deres hovedkvarter og her kunne de blandt andet afsløre Marco Reus’ nye evoSPEED Tricks signaturstøvle. Vi er ret vilde med den, men hvad synes du?