Christmas in Unisport, 8. dec: Power Shot Challenge

Jep, vi er klar 8. afsnit af Christmas in Unisport og efter at JayMike fik den tvivlsomme ære af Challenge Loser Shirt i forgårs, får han nu chancen for at vinde lidt af sin stolthed tilbage i dag. Ham og Joltter er nemlig taget en tur på grønsværen for at lege lidt med adidas’ micoach smartball. Det er blevet tid til: Shot Power Challenge.

Adidas har ikke været helt dumme da de udviklede deres micoach smartball. En intelligent fodbold som kan måle hastigheden i dit skud, hvor meget skru den giver osv. I dagens afsnit af Christmas in Unisport har JayMike og Joltter besluttet sig for at bruge bolden i en ny intern udfordring om, hvem der skal bære den ydmygende Challenge loser shirt og ikke mindst Challenge loser huen.

I et opgør om, hvem der sparker hårdest er de to kombattanter røget i hver deres fodboldstøvler for at opnå det hårdeste spark. Joltter holder fast i sin Crazylight bølge og valget er derfor faldet på Predator Instinct Crazylight, mens JayMike har valgt det åbenlyse valg - evoPOWER. Spørgsmålet er så nu: Er det fodboldstøvlen eller styrken i sparket der tæller? Se med i dagens afsnit og få svaret (i hvert fald en del af svaret).

Gennem hele julen vil Christmas in Unisport levere sjove indslag, som disse forskellige challenges, Top 5 lister og meget mere. Men vi kunne også godt tænke os at vide om du har nogle gode forslag til hvad JayMike og Joltter kunne lave. Del dem endelig med os i kommentarfeltet herunder.