PUMA giver Reus håb og tro med den nye evoSPEED Tricks MR

For godt en måned siden leverede PUMA et par signaturstøvler til Mario Balotelli. Desværre for ham og PUMA blev Super Mario skadet umiddelbart efter hans første optræden i dem. Nu er PUMA klar med et par nye signaturstøvler til en ny af deres spillere. Desværre for ham og PUMA er han skadet i øjeblikket. Men det gør bestemt ikke de nye evoSPEED Tricks MR mindre interessante. Se med os over skulderen her.

Marco Reus har ikke været en heldig mand siden han blev skadet få dage inden VM. Siden har skaderne nærmest regnet over tyskeren. Nu prøver PUMA dog at løfte lidt af Reus’ humør med sin helt egen signaturstøvle, som omfavner nogle af hans største passioner her i livet.

Hyld Marco Reus med den nye evoSPEED 1.3 Tricks MR - kun 1.899,00,-

Den nye evoSPEED er designet med det samme Tricks koncept som for alvor tog fart under VM og som også udgjorde Balotellis design med det italienske flag. I denne signaturstøvle til Marco Reus har PUMA valgt farverne fra Reus’ klub Borussia Dortmund, hvor han praktisk talt har fået hele sin fodboldopvækst.

Selve designet bygger på et koncept omkring ordene Hope and Believe (Håb og Tro). To ord som Reus igen og igen nævnte under hans samtaler med PUMA’s designteam. For Reus udgør ordet håb et af de vigtigste budskaber for børn over hele verden og det hænger da også tæt sammen med Reus’ engagement et tiltag som støtter og hjælper kræftramte børn i Tyskland. Det er netop herfra at ideen om to hænder formet af inspirerende ord kommer fra.

Du kan allerede købe de nye evoSPEED 1.3 Tricks MR - kun 1.899,00,-

Selve fodboldstøvlen kommer i et velkendt format med sin evoAptoLast der sikrer det tætsiddende format, som er særligt nødvendigt i en letvægtsstøvle. Duoflex sålen er ligeledes placeret på bunden af denne evoSPEED for at sikre den optimale balance mellem fleksibilitet og stabilitet. Dog har PUMA valgt ikke at benytte sig af deres EverfitCage EXT, præcis som det var tilfældet i evoPOWER Tricks.

Designet er opstået gennem et tæt samarbejde mellem Reus selv og PUMA, hvor de sammen er blevet enige om ideerne og selve grafikken. Det personlige touch for Reus kommer til udtryk på mange forskellige måder og en fin lille detalje er at der på den sorte side (ydersiden) er tegnet en masse små drenge og piger, som holder hinanden i hænderne. Det sender et budskab om at stå sammen og holde fast i sine drømme og håb om livet. Et budskab som Reus sætter stor pris på.

PUMA er nået til 2. kapitel i serien af signaturstøvler. Køb den her - kun 1.899,00,-

ALT_TAG

Marco Reus får desværre ikke mulighed for at spille sin helt egen signaturstøvler indenfor den nærmeste fremtid. Hans skade holder ham nemlig ude af spillet i hvert fald frem til det nye år. Men så kan du jo hjælpe ham med at hylde det fine budskab i denne evoSPEED Tricks MR. Hvad synes du om designet?