Weekendens støvlespots: Nike Shine Through & adidas 11Pro

Med Nikes Shine Through Collection skulle det ikke være så svært at lave en fyldig og interessant omgang støvlespots. Og nej, det var skam heller ikke svært. Men det var bestemt ikke kun takket være Shine Through. Se med her...

Papiss Cisse (Newcastle United) - Nike Hypervenom Shine Through Lad os da bare starte ved weekendens største overraskelse. Flere var begyndt at lege med tanken om at Chelsea kunne gå ubesejret gennem sæsonen. Men den tanke lagde Newcastle til jorden. Alt der skulle til var en omgang Nike Shine Through og en Papiss Cisse i hopla. Helt som lovet, kunne Shine Through designet nemlig virkelig få Cisse til at skinne igennem med to scoringer efter at han var blevet skiftet ind.

Andres Iniesta (FC Barcelona) - Nike Magista Obra Shine Through Også Iniesta fik lov til at skinne med i Barcelonas knusende sejr på 5-1 da han blev skiftet ind med 25 minutter igen. Iniesta har været ude med en skade i over en måned, men nu er han altså tilbage. Mere fantastisk er det dog at Iniesta ser ud til at have skiftet lanceringsfarven på hylden til fordel for den nye Shine Through. Det er kun meget få gange at Iniesta ikke har optrådt i den originale farvevariant, men med sit comeback tyder det på at Iniesta også har brug for lidt forandring.

Daniele De Rossi (AS Roma) - Adidas 11Pro Sort/Hvid/Orange Vi hviler lige ved Shine Through et øjeblik, for en mand der tydeligvis også har brug for forandring er Romas midtbanemotor De Rossi. Siden Nitrocharges opdatering har De Rossi skiftet mellem Predator Instinct og den nye Nitrocharge og nu har han også bragt den nye generation af 11Pro i spil Det bliver spændende at se om han kommer til at holde fast i det valg.

Scott McDonald (Millwall) - adidas 11Pro Hvid/Orange + Predator Instinct Revenge Pack Accelerator For Scott McDonalds vedkommende holdt det nemlig i første omgang ikke særlig længe. McDonald indledte nemlig weekendens kamp med den sekundære farvevariant af den nye 11Pro, men skiftede i løbet af kampen over til den moderne fortolkning af Predator Accelerator fra adidas’ Revenge Pack. Det er tydeligvis en model McDonald har været glad for. I hvert fald har han spillet i den lige siden udgivelsen tilbage i august måned.

Manuel Neuer (Bayern München) - adidas Nitrocharge Tribal Pack Tilbage i august var også første gang vi gjorde bekendtskab med den nye generation af Nitrocharge. Det har dog ikke været en overvældende modtagelse af adidas motor, som dog på det seneste har set flere spillere optræde i den. Neuer var en af dem, men i weekenden var han røget tilbage i sidste generation af Nitrocharge i Tribal Pack designet - det sidste design før opdateringen blev præsenteret. Samtidig er Neuer også trukket i den grønne farvevariant af adidas’ Predator Zones målmandshandske, som kom i forbindelse med lanceringen af Supernatural Pack.

Andrea Pirlo (Juventus) - Nike Tiempo Legend V Shine Through Nej nej vi har ikke glemt Shine Through, men andre støvler må vel også få lidt af rampelyset. Det er dog svært at komme udenom at denne weekend i særdeleshed stod i det gennemskinnende designs tegn. Og det blev ikke mindre legendarisk af Andrea Pirlo også var skiftet over til de whiteoutet støvler.

Alexis Sanchez (Arsenal) - Nike Mercurial Superfly Shine Through Mindre legendarisk var det da Arsenal gæstede The Potters. 3-0 stod det på tavlen efter første halvleg og selvom Arsenal kom tæt på et vildt comeback så kunne end ikke Alexis Sanchez og hans nye Shine Through Superfly ikke vende skuden for det synkende skib.

Alex Song (West Ham United) -PUMA King Top DI Sort/Hvid Og apropos synkende skude, så skal vi da lige love for at Sam Allardyce har formået at skabe lidt af en sensation i East London, hvor West Ham i weekenden spillede sig helt op på en 3. plads. Heriblandt var Song, som nyder stor succes i klubben og som har overskud nok til at spille i PUMA’s klassiske King Top DI model. Kan Song være den første topspiller længe, som rent faktisk vil spille i King på fast basis?.

Wilfried Bony (Swansea) - Nike Mercurial Vapor Shine Through (Blackout) Og mens Song optrådte med King, så havde Bony simpelthen valgt at blackoute sit par Shine Through. Og så er det store spørgsmål, hvad skal vi lægge i det Hr. Bony? Bony har længe vekslet mellem Vapor IX og X, så spørgsmålet er om Bony simpelthen søger nye græsgange. Vi holder i hvert fald øje med det.

Roman Eremenko (CSKA Moskva) - adidas 11Pro (Blackout) Også Roman Eremenko optrådte i et par blackoutede støvler, dog var det med et par 11Pro fra adidas. Og det var rent faktisk den nyeste generation af 11Pro som Eremenko havde fundet frem til.

Charlie Austin (QPR) - Nike Mercurial Vapor 1 Sølv/Rød Charlie Austin kom hele følelsesregisteret igennem da han i weekenden både scorede et mål og blot 2 minutter senere blev sendt tidligt i bad med sit andet røde kort - og ikke mindst fordi han optrådte i en af de helt old school varianter med Nikes Mercurial Vapor 1. Sådan et spot kilder alle de rigtige steder hos os. Og det gør det næste også..-

Scott Wagstaff (Bristol City) -Nike Mercurial Vapor IX Reflective Pack Ja, denne weekend har først og fremmest stået i Nike Shine Through Collections tegn. Og vi har da også fundet masser af spalteplads til at fokusere på Nikes nyeste kollektion. Vi vil dog lige runde af med dette spot som vi faldt over i FA Cup’ens anden runde, hvor Bristol City mødte AFC Telford. Her havde Scott Wagstaff nemlig pænt ignoreret den nyeste Shine Through kollektion til fordel for sidste års lignende kollektion Reflective Pack. Hvilken kollektion er du størst fan af?

Der har været så meget at spotte i denne weekend at vi næste ikke kunne vælge ud. Derfor har vi også valgt at tage et par ekstra spots med, så I kunne få det hele med. Hvilket af vores spots fanger din opmærksomhed mest?