Vinter er lig med whiteout: Shine Through vs. Reflective Pack

I sommer lancerede Nike Black Pack. En ny udgave af deres Blackoutet kollektion, som også udkom i 2013 under navnet Stealth Pack. Denne vinter gentager Nike gentagelsen og leverer en whiteoutet kollektion under titlen Shine Through Collection. Nope, du ser ikke dobbelt. Vi har bare sat sidste års Reflective Pack op mod denne vinters Shine Through Collection.

Det kan godt være at selve designet ikke har ændret sig synderligt meget i forhold til sidste års Reflective Pack. Alligevel må vi jo bare erkende at årets Shine Through Pack langt fra minder om kollektionen der sidste år blev lanceret med en selvlysende effekt på overdelen. For på selve støvlefronten har Nike foretaget nogle grundlæggende ændringer der har bragt helt nye fodboldstøvler og dermed også helt nye designmæssige muligheder i spil.

Du kan forudbestille den nye Shine Through Collection nu. Find din favorit her.

Og så kan det godt være at Nike mere eller mindre bruger samme kilde til inspiration som sidste år, nemlig det brasilianske nytår, som traditionelt bliver afholdt i helt hvidt tøj, men alligevel har Nike formået at levere en kollektion, som trods alt inkorporerer de skarpe oplysende neonfarver, på mere aktiv vis en sidste år, hvor det blot var inderforingen og sålen som var i farver.

Og det er selvfølgelig først og fremmest inkluderingen af Magista Obra og Mercurial Superfly og ekskluderingen af CTR360 Maestri III, som først og fremmest falder i øjnene når man kigger hen over de to kollektioner. Og så er det jo op til en selv at vurdere hvad man mest er til: Sidste års selvlysende design med CTR360 Maestri III eller dette års skarpe neon look med Dynamic Fit Collar og Flyknit…

Du kan forudbestille den nye Shine Through Collection nu. Find din favorit her.

ALT_TAG

En ting er sikkert. Whiteoutet støvler går aldrig af mode. Hvordan sammensætningen af designet så lige skal være, det må jo være den personlige smag der bestemmer. Personligt, så er jeg mest til at skinne igennem med Shine Through, men hvad siger du?