Christmas in Unisport, 6. dec: Speed Challenge og PUMA King

Vi nærmer os julen med hastig fart og derfor benytter vi lejligheden i dagens afsnit til at åbne op med endnu en challenge - mere specifikt Speed Challenge. Jep det er blevet den tid. Og så introducerer vi endnu engang den famøse Challenge Loser T-shirt. Se hvem der løber med håneretten i dag og så kan du også blive klogere på PUMA’s nylige lanceringer.

Med Crazylight på fødderne og benene spændt helt op, indledte JayMike og Joltter dagens afsnit med en Speed Challenge. Og om JayMikes ben var frosset lidt til eller om Joltter har været ude og selvtræne hen over efteråret ved vi ikke, men i hvert fald kunne Joltter i overbevisende stil, klæde JayMike på med trøjen, ingen har lyst til at bære.

Du kan finde adidas' Crazylight Pack lige her

Og efter at JayMike var færdig med at græde snot over nederlaget, kunne han tilbage i studiet glæde sig over de to seneste nyheder fra PUMA, farveopdateringen King II og King SL Classico. Og hvis du er nysgerrig omkring, hvad det er for nogle to størrelser, så skal du jo bare se med her, mens vores fodboldstøvle-guru giver os sin vurdering af dem.

Du kan finde de nyeste PUMA King fodboldstøvler lige her

Med 6 afsnit har Christmas in Unisport lagt godt fra land og det er både blevet til chilismagning, FIFA opgør og nu også Speed Challenge. Men vi har meget mere i vente til jer. Så sørg for at tune ind igen i morgen, når JayMike og Joltter åbner lågen for den 7. december.