Adidas giver Real Madrid særlig Champions League trøje

Real Madrid kunne endelig løfte pokalen med de store i sidste sæson for 10. gang i klubbens historie. En milepæl som alle madridistas havde drømt om med stor længsel siden Zidane og Co. løftede trofæet tilbage i 2002. I årets turnering har adidas valgt at hylde madrilenernes flotte præstation i en særlig CL trøje. Og den kan du finde i vores shop netop nu.

Det hele var tæt på at smuldre i hænderne på dem. Helt inde i dommerens 3. tillægsminut så det ud til at bysbørnene fra Atletico Madrid skulle ødelægge hele festen for kongesønnerne. Men da Ramos headede bolden i mål til 1-1 var der ikke langt fra fiasko til succes. Real Madrid fejrede sejren som La Decima, den 10. Champions League sejr i klubbens historie.

Hvis du vil have fingrene i Real Madrids Champions League trøje så find den her

Det er naturligvis en præstation som man i Madrid er pavestolte over og derfor har adidas også sørget for at hverken klubben eller modstanderne glemmer, hvad de rent faktisk har opnået. Så når Cristiano Ronaldo, James, Bale og alle de andre stjerner har trådt ind til Champions League hymnen i denne sæson har det været med et helt særligt emblem på venstre ærme, som markerer de 10 gange pokalen med de store ører er blevet løftet.

Ja, det vil så sige, det er jo ikke præcis den pokal der er blevet løftet. For de første 6 gange Real Madrid vandt, hed turneringen European Champion Clubs' Cup. Første gang de vandt turneringen under det nuværende format var i 1998. Men hvem hæfter sig ved detaljerne? De har vundet 10 gange og det er det der tæller.

Du kan gå ind og bestille Real Madrids Champions League trøje lige her

Udover to emblemer på hver sit ærme, er Real Madrids Champions League hjemmebanetrøje stadig den samme som den de benytter sig af i de hjemlige turneringer. Det er altså stadig med et lille tvist af pink, som har skabt lidt debat blandt klubbens fans, men som efterhånden er ved at blive taget til hjerte af alle de mange madridistas.

Real Madrid har helt sikkert ikke tænkt sig at stoppe ved 10 Champions League titler. Men de har bestemt heller ikke tænkt sig at lade deres milepæl gå ubemærket hen. Adidas har nemlig sørget for en helt særlig Champions League udgave af deres trøjer. Hvad synes du om den lille detalje? Er den godkendt?