Da Leo Messi var en purung knægt, som løb i rundt i Rosarios gader i Argentina, havde han langt fra de muligheder, som fodboldspillere har i dag. Messi er beviset på at du ikke behøver det bedste udstyr, for at blive verdens bedste. Men, når det er sagt, så betyder det jo ikke at du ikke bliver verdens bedste af at have de bedste forudsætninger. Derfor lægger Messi gerne navn til de nye Freefootball Boost sko. Se dem her.

Hvis der er noget adidas gerne vil associeres med, så er det at levere de bedste sportsprodukter til de bedste sportsudøvere i verden. Derfor henter de naturligvis også inspiration hos de bedste, når de skal i gang med at skabe nye innovative produkter. Det er den nye Freefootball Boost Messi sko et perfekt eksempel på.

Find adidas' Freefootball Boost Messi lige her - kun 759,-

Freefootball er adidas’ serie af street/indendørssko og med denne Boost Messi fører adidas det bedste fra to verdener sammen, for at skabe en sko, som både rummer ultimativ komfort, god holdbarhed og et optimalt touch. Det var ikke lige sådan en sko Messi kunne prale af at have i sine unge dage. Til gengæld havde han det naturlige talent til mestre det hele uden.

Skoen er lavet til både at kunne benyttes på gaderne og indendørs og derfor har adidas inkorporeret forskellige elementer, som gør den brugbar i begge slags miljøer. Overdelen er lavet med et blødt og smidigt syntetisk materiale. Omkring forfoden har adidas indlagt en ekstra polstring for at øge beskyttelsen. Hertil er dette område samtidig beklædt med et lag ruskind. På den måde sikrer adidas at gøre skoen slidstærk nok til at blive brugt udendørs.

Hælen er lavet med et mesh materiale, som øger åndbarheden og sikrer et tæt og personligt fit. Den helt centrale innovation omkring denne Freefootball Boost Messi sko er mellemsålen, hvor adidas har inkorporeret deres revolutionerende Boost teknologi. Denne teknologi baserer sig på en række små polyurethan “kapsler”, som er støbt sammen i sålen. Deres funktion er så at absorbere en del af den energi som kommer fra den stødabsorbering der genereres og omsætte den til dit afsæt og fremdrift. For at runde det hele af har adidas lavet ydersålen af gummi for at sikre et godt greb i banen.

Du kan få fingrene i de lækre Freefootball Boost Messi lige her - kun 759,-

Boost mellemsålen kommer fra adidas’ Sonic Boost løbesko, så det er tydeligt at teknologien er bygget for at skabe så stor komfort for dine led når du løber på hårdt underlag, men samtidig også for at udnytte den energi der udledes ved hvert afsæt, så du får det bedste ud af din præstation.

De nye Freefootball Boost Messi sko bringer det bedste fra innovationens verden sammen og skaber en street/indendørssko som lægger sig helt i toppen af sin kategori. Lige præcis som Messi...