PUMA tager komfort til næste niveau med King II EF+

Selvom PUMA’s King har en del år på bagen er PUMA langt fra færdige med at skabe innovation for deres konge. Med den nye King II EF+ tager PUMA nemlig King til et helt nyt niveau og leverer en fodboldstøvle som giver en helt ny definition for, hvad komfort i en fodboldstøvle er.

I mandags leverede PUMA hele to nye fodboldstøvler til os: King SL Classico og King II. Begge modeller som udtrykker hver deres repræsentation af PUMA’s ikoniske King kollektion, som første gang så dagens lys i 1968. Men PUMA var langt fra færdige med at fejre King modellen i december måned. For sammen med de to modeller kom også en helt ny variant, som bygger videre på den nyeste generation: King II EF+.

Gå ind og forudbestil den nye King II EF+ lige her - kun 1.279,-

Hvis vi bad dig om at beskrive PUMA King med ét ord, hvad ville det så være? Vores ord ville være komfort og det ville PUMA’s også. Med King II EF+ forsøger PUMA at understrege den repræsentation én gang for alle. For ved hjælp af en helt ny tankegang forsøger PUMA nemlig at redefinere komforten i en fodboldstøvle.

Det helt innovative ved støvlen er nemlig at PUMA har inkorporeret en række kevlar kabler i overdelen. Kevlar er et materiale som er lavet af syntetiske fibre og som går for at være 5 gange stærkere end stål. Fordelen i denne sammenhæng er dog at kablerne er så fleksible og komfortable at det bringer helt nye muligheder i spil for føddernes fit.

Der er masser af innovation gemt i PUMA King II EF+. Forudbestil den nu - kun 1.279,-

Formålet med kevlar kablerne er at de er placeret så de løber langs midterfodens knogler, også kaldet metatarsalknoglerne. Det er de knogler som fodens tæer er forankret på og dermed er ambitionen at skabe en mere naturlig og behagelig støtte til foden. Indtil nu har PUMA’s læderstøvle nemlig bevæget sig på tværs af fodens knogler.

Kablerne er samtidig bygget ind i snøresystemet så de samtidig spændes helt tæt omkring foden. På den måde sikres et ultratæt fit, som ikke efterlader luft mellem foden og støvlen. I bunde og grund har PUMA virkelig løftet deres spil med King II EF+, som virkelig tager komforten til næste niveau. Samtidig formår PUMA at holde vægten nede på et forholdsvist lavt niveau på blot 206 gram - ikke dårligt for en fodboldstøvle som først og fremmest har komfort og touch i fokus.

Du kan lige så godt sikre dig den nye PUMA King II EF+ nu. Finde den her - kun 1.279,-

PUMA har altid været kendt for at levere fodboldstøvler man kan stole på. Særligt King kollektionen har ikke sine mange år på bagen for ingenting. Nu går PUMA i de store innovationssko for at tage deres konge til et nyt niveau. Vi bøjer os for kongen - gør du?