Christmas in Unisport, 5. dec: Build-A-Kit Challenge

Yes, det er blevet den tid. JayMike og Joltter er gået i sit kreative hjørne og bygget deres helt eget sæt. Fra top til tå. Og det ser ud til at de kombattanter har taget opgaverne helt til hjertet. Det er kampen mellem hvid og sort. Det gode og det onde. Yin og Yang, Gandalf og Darth Va.. Okay, så stopper det. Bare se afsnittet her.

Hvem der har bedst smag vil vi lade dig bestemme. Men det er ikke bare JayMike og Joltters ære der står på spil i denne omgang. Nu får din indflydelse måske også betydning for dig selv. For i 5. afsnit af Christmas in Unisport har de to WebTV værter bygget deres eget sæt, inspireret af det mest aktuelle udstyr på markedet netop nu.

Alt du skal gøre er at gå ind på vores Facebook side og vælge hvilket af de to sæt du synes bedst om. Det sæt, som får flest stemmer bliver givet ud til en heldig vinder, som stemte på sættet. Og ja, det er hele sættet, lige fra trøje, shirts til sokker og selv fodboldstøvlerne. Så kom heller i gang med at stemme - og husk: du kan kun stemme på ét sæt! Vinderen vil blivet trukket den 18. december.

Gå ind og stem på dit foretrukne sæt og vind det lige her.

Vi elsker et lækkert sæt. Nu har JayMike og Joltter taget opgaven på sig og sat deres eget sæt sammen efter smag og behag. Spørgsmålet er nu blot, hvilket er fedest? Det Shine Through inspirerede hvide sæt eller CR7 glitter inspirerede mørke sæt? Beslutningen ligger hos dig.