Kontroller midtbanen med Magista Opus Shine Through

Med Magista Opus er vi nået til vejs ende med vores gennemgang af Nikes Shine Through Collection. Magista Opus er modellen som er tættest beslægtet til den nu udgåede CTR360 kollektion. En lang række stjerner har foretrukket Opus frem for Obra og derfor skal den ikke snydes for det gennemskinnende Shine Through design.

Da Reflectiv Pack blev lanceret for godt et år siden, var der ingen Magista kollektion i Nikes sortiment. Dengang hed deres playmakerstøvle CTR360 Maestri III. Men efter at Magista Obra stjal showet ved en storartet lancering i marts måned, så var det tid til at takke af for den ellers så populære silo. Magista Obra er helt unik og kan næppe sammenlignes med noget andet, men Magista Opus derimod bærer en tung arv videre fra CTR360 Maestri.

Kontroller midtbanen med den nye Magista Opus Shine Through - kun 1.484,-

I denne Shine Through kollektion har Nike forsøgt at skabe et visuelt udtryk som hylder de spillere som ikke lader sig skræmme af lidt kulde eller mørke. Shine Through er for alle dem, som vil frem i verden og det kan kun gå for langsomt. Så når Christian Eriksen, Arda Turan og alle de andre Opus tilhængere skal ud og kæmpe i kulden, vil de helt sikkert skinne igennem.

Kontroller midtbanen med den nye Magista Opus Shine Through - kun 1.484,-

Magista Opus er, som nævnt indledningsvist, på sin vis en udvikling af CTR360 Maestri III. Overdelen er nemlig grundlagt af samme Kanga-Lite materiale som CTR360 var bygget op omkring. Hertil har Nike så tilføjet et lag NikeSkin samt et særligt mesh-lag, som sammen giver en stærk kombination af åndbarhed, holdbarhed og ikke mindst et optimeret touch på bolden.

Kom i julestemning med den nye Magista Opus Shine Through - kun 1.484,-

ALT_TAG

Det har været en fornøjelse at dykke ned i hver enkelt Shine Through model. Lige fra Mercurial Superfly til dagens sidste, Magista Opus. Vi har alle hver vores favorit herinde, men hvilken af støvlerne er egentlig din?