Nike Mercurial Vapor Shine Through får letvægt til at skinne

Man må sige at Nike har tyvstartet festfyrværkeriet med deres Shine Through Collection. Det friske design løfter da i hvert fald humøret i denne mørke tid. Vi har efterhånden taget et kig på fire af de seks topstøvler, som har fået æren af at bære Shine Through designet. Nu er vi kommet til den 5. i rækken som er den ikoniske Mercurial Vapor.

Set over en tidshorisont på 16 år, så er det nok ikke helt forkert at påstå at Nikes Mercurial kollektion er deres mest populære nogensinden. Ingen tvivl om at forskellige har haft hver deres storhedstid, men siden 1998 har Mercurial været den foretrukne fodboldstøvle på nogle af tidens største fodboldspillere lige fra Ronaldo til Cristiano Ronaldo.

Hvis du foretrækker Nikes Mercurial Vapor så find Shine Through modellen lige her.

Efter at Mercurial Superfly blev introduceret i foråret har Cristiano Ronaldo konverteret til Superfly, men Mercurial Vapor er stadig det foretrukne våben hos frygtindgydende stjerner som Eden Hazard og Franck Ribery. Og nu kan de skarpe kanter virkelig få lov til at skinne igennem med den nye Shine Through kollektion.

Mercurial Vapor Shine Through er faktisk den eneste af de seks støvler, som har fået en mindre modificering af selve materialet. For at give overdelen ekstra glans og gøre dens visuelle fremtræden endnu mere gennemtrængende har Nike nemlig ændret teksturen på deres Teijin OLM 12 materiale. Således har de fjernet Micro Touch og Micro Speed Control, så overdelen nu føles helt glat og blød uden nogen former for effekter.

Denne Mercurial Vapor X er dog stadig den samme som vi har lært den at kende med en enkeltlags overdel uden pløs og den ultra responsive nylonsål. Og selvom lidt af den friktion som Micro Touch og Micro Speed Control ellers leverer, går tabt, så er denne Mercurial Vapor Shine Through på alle måder en fodboldstøvle, som nok skal levere til UG.

Du kan allerede forudbestille den nye Mercurial Vapor Shine Through lige her.

ALT_TAG

Nike har masser af grund til at være stolte af deres Mercurial kollektion. Og bare fordi at Superfly tager meget af opmærksomheden i øjeblikket, så har Mercurial Vapor også gjort sig fortjent til at komme under rampelyset. Ikke mindst med det nye Shine Through design som ser utrolig skarpt ud på Vapor. Hvad foretrækker du? Vapor eller Superfly?