Christmas in Unisport, 3. dec: Nike Shine Through Collection

Det er blevet den 3. december og det betyder to ting: Du kan nu forudbestille din favorit fra Nikes Shine Through Collection og Christmas in Unisport har nået 3. afsnit. Og så er det da oplagt at slå de to ting sammen. Så mens Joltter kommer sig lidt over gårsdagens strabadser, giver JayMike os en lille introduktion til Shine Through designet og tankerne bag.

At spise en af verdens hårdeste chilier tog hårdt på de to Unisport guruer, men det afholder dem ikke fra at mande sig op og gennemføre 3. afsnit af vores julekalender Christmas in Unisport. Eller, det vil sige - Joltter kunne lige klare at fortælle os sin mening om den nye Shine Through kollektion, men så var der heller ikke mere at hente fra ham…

Du kan gå ind og forudbestille den nye Shine Through Collection fra i dag.

Og mens Joltter lod chilien tale sit tydelige sprog bag kameraet, så benyttede JayMike lejligheden til at tale lidt om den nye Shine Through Collection, som indeholder the usual suspects lige fra Mercurial og Magista til Hypervenom og Tiempo. Designet er JayMike tydeligvis yderst begejstret for. Nikes tanke bag konceptet var at skabe en slags oprør mod vinterens dovenskab. En form for hyldest til alle dem, som ikke lader sig tynge af en smule mørke og kulde.

Du kan sikre dig din favorit fra Shine Through kollektionen ved at gå ind og forudbestille den fra i dag. Så det er bare med at komme i gang så du kan komme ud og vise hvem der bestemmer på fodboldbanen.