Tiempo Legend Shine Through sætter sig på tronen af elegance

Vi runder dagen af med Nikes 4. og sidste silo Tiempo. Med den nye Shine Through Collection har Nike samlet nogle af de designelementer, som var med til at modernisere fodboldstøvlen. Tiempo har i 20 år repræsenteret elegance i fodboldens verden. Nu skaber Nike den ultimative synergi af det moderne og klassiske. Se den nye Tiempo Legend V Shine Through her.

Historien om Nikes Tiempo er rent ud sagt unik. I 20 år har Tiempo sørget for at elegance aldrig skulle blive en mangelvare i fodbold. Det er legender lige fra Romario og Maldini til Ronaldinho, Pirlo og Totti som har været med til at definere Tiempo som en af nyere tids mest ikoniske fodboldstøvler. Og nu kan både Pirlo og Totti, i selskab med Piqué, Ramos og mange andre føre arven videre i den elegante Tiempo Legend V Shine Through.

Du kan forudbestille den nye Tiempo Legend V fra i dag - kun 1.259,-

Det er ikke første gang at hvid udgør en del af designet på en Tiempo fodboldstøvle. Faktisk skal vi ikke længere tilbage end et år før vi kan finde den sidste Tiempo Legend model som kom i et dominerende hvidt design. Dengang hed kollektionen Reflective Pack og denne Shine Through kan vel på sin vis betragtes som opdateringen af netop den kollektion.

I hvert fald har Nike baseret inspirationen af designet på samme kilde som Reflective Pack. Originalt? Ikke rigtig. Men ikke desto mindre skiller selve designet sig da alligevel ud fra Reflective Pack med en mere aktiv brug af farver, som giver den ønskede skarpe kontrast. En kontrast som skal få Tiempo Legends familie af spillere til at skinne igennem under den mørke vinterhimmel.

At Tiempo er ambassadør for elegance er bestemt ikke nogen tilfældighed. Det har været Nikes ambition fra den spæde begyndelse i 1994 at levere en fodboldstøvle som kunne levere den bedste komfort gennem den bedste overdel af kængurulæderskind. Gennem årene har det kun udviklet sig til det bedre og på den nuværende Tiempo Legend V har Nike været i stand til at udvikle Hypershield Tech, som beskytter materialet fra udefrakommende elementer. Det har resulteret i en af de bedste Tiempo støvler gennem de 20 år.

Hvis du er vild med Shine Through, så forudbestil den nye Tiempo Legend V nu - kun 1.259,-

ALT_TAG

Tiempo Legend går næppe af mode lige foreløbigt. Særligt nu hvor den kommer i denne skarpe Shine Through kollektion, som virkelig indfanger det bedste af moderne design. Vi er vilde med den nye Tiempo Legend V Shine Through. Hvad er din mening om Shine Through designet?