Lys banen op med den nye Magista Obra Shine Through

Mens vi i går tog et fokuseret kig på Nikes angreb, så zoomer vi i dag ind på støvlerne som er hele bindeleddet mellem forsvar og angreb. Det er hjernerne bag det smukke spil. Dem som ser mulighederne, før alle andre. Vi taler naturligvis om en af årets helt store innovationer: Magista Obra.

Magista Obra var Nikes første skridt i en helt ny retning, da de i april måned i år præsenterede afløseren for CTR360-kollektionen. Og blot på denne korte levetid, som Magista Obra har haft, har det allerede været en imponerende rejse. Ingen anden kan i hvert fald skrive matchvinder i VM finalen 2014 på CV’et. Nu kan Magista Obra så også skrive et nyt medrivende design på CV’et med den nye Shine Through kollektion.

Du kan forudbestille Magista Obra Shine Through fra i dag. Så værsgo at gå amok

Og Magista Obra er vel den af Nikes siloer som mest kan relatere sig til konceptet omkring Shine Through kollektionen. For udover at være inspireret af den brasilianske atmosfære ved nytår, så er designet et spil mellem to kontraster. Det dristige og det stilrene, det rebelske og det klassiske. Det er lige præcis i det spændingsfelt at spillere som Andres Iniesta, Mario Götze og David Luiz bevæger sig indenfor.

Forskellige elementer gør Magista Obra til den optimale playmaker støvler. Først og fremmest har Nike bragt den innovative Dynamic Fit Collar ind for at skabe den totale følelse af at fodboldstøvlen bliver ét med resten af benet. Det tillader Nike at fjerne alle unødvendige distraheringer, som for eksempel pløsen, og give kreatørerne det bedste udgangspunkt for at bevæge sig frit og uden nogen form for gener.

Gå ind og forudbestil den nye Magista Obra Shine Through lige nu - kun 2.099,-

På overdelen har Nike skabt en særlig tekstur, som de har opnået gennem kombinationen af Flyknit og NikeSkin. På det funktionelle niveau giver det en helt unik friktion mellem støvlen og bolden. På det visuelle plan har det givet nogle nye muligheder for at lave helt unikke designs, som virkelig er kommet til sin ret i tidligere farvevarianter. I denne omgang har Nike dog valgt at holde det helt stilrent med en overdel i ren hvid, kun brudt af de farvede Nike swooshes og den sorte Dynamic Fit Collar.

Den grønne Neonsål er lavet af en kombination mellem nylon og PEBAX for at give en god balance af support og fleksibilitet for foden. Som kreatør er det nødvendigt at kunne bevæge sig så gnidningsfrit som muligt, men samtidig har man også brug for støtte til at stå fast når man laver hurtige retningsskift. Det behov imødekommes også gennem de koniske knopper som giver en mere naturlig bevægelse når knopper trænger ned i jorden.

Kom i julestemning med den nye Magista Obra Shine Through - kun 2.099,-

ALT_TAG

Magista Obra har siden lanceringen i april taget verden med storm. Og med denne Shine Through Collection vil Nikes magiske kreatører helt sikkert skinne igennem, selvom vinterens mørke vil forsøge at lægge en dæmper på den. Hvor rangerer du denne Magista Obra?