Weekendens Støvlespots: Messis Mirosar10 og Sakos Superfly

På grund af gårsdagens mange lanceringer valgte vi at udskyde weekendens støvlespots til i dag. Og nu har vi så samlet en række spots til dig, som du kan hygge dig med på denne tirsdag aften. .

Lionel Messi (FC Barcelona) - Adidas 50 adizero Mirosar10 I torsdags gravede adidas helt ned i historien om Leo Messi, tilbage til der hvor det hele startede. Søndag aften var Messi så trukket i sin nye signaturstøvle (som i øvrigt er Messis 7. i år). Det var ikke meget væsen Messi gjorde af sig i topkampen, men havde da alligevel en fod med i det afgørende mål, da han med et indlæg (næsten) lagde op til scoringen.

Bakary Sako (Wolverhampton) - Nike Mercurial Superfly (Custom) Og vi bliver lige et øjeblik ved personaliserede fodboldstøvler. For i weekenden kunne Bakary Sako fejre et imponerende jubilæum med 100 kampe for Wolverhampton. Til den anledning havde han fået hjælp fra Orravan Design, som havde fyldt Nike støvlen med krystaller. Et håndværk, som de færreste begiver sig ud i. Det her er på et niveau langt over, hvad vi har set før. Sako kunne da heller ikke spille hele kampen i dem. Han valgte nemlig at skifte dem ud inden kampstart med et par whiteoutet Superfly med et guld swoosh. Det kan ikke gå for hurtigt...

Bibras Natkho (CSKA Moskva) - Adidas f50 Crazylight Det kan tilsyneladende heller ikke gå for hurtigt hos Bibras Natkho. I hvert fald er han blandt de få, som stadig rocker adidas letteste fodboldstøvle til dato, Crazylight. Spørgsmålet er så om Natkho også har planer om at gå ned i vægt når adidas på et eller andet tidspunkt introducerer deres 99 gram støvle - hvis den altså overhovedet nogensinde kommer?

Dax McCarty (New York Red Bulls) - adidas Predator Instinct Hunt Series Hunt Series besidder vel nok et af de fedeste design elementer af alle årets fodboldstøvler. Men når det kommer til brugen på fodboldbanen, så har den ikke fået overvældende opmærksomhed fra spillerne. Rent faktisk er dette første gang at vi spotter en støvle fra adidas’ Hunt Series hos professionelle fodboldspillere. Det er Dax McCarty fra New York Red Bulls som gerne vil være med til at hylde Predator kollektionen ved at iføre sig den selvlysende variant.

Fernando (Manchester City) - New Balance Prototype Med det store N på siden af støvlen er det efterhånden ikke nogen hemmelighed at New Balance planlægger store ting for det nye år. Vi har spottet en række spillere i en prototype, som altså ser ud til at blive New Balance’s helt store satsning i det kommende år. Og her er de godt i gang med en oprustning af store spillere. Fernando er en af dem som allerede var i Warrior familien og han ser altså ud til at glæde sig til at fortsætte med amerikanerne i det nye år.

Morgan Schneiderlin (Southampton) - Nike Magista Opus (Blackout) Morgan Schneiderlin har tilsyneladende planer om at finde sig en ny sponsor. I hvert fald er en måde at sende et signal om det ved at blackoute sine fodboldstøvler og det er lige præcis hvad han har gjort med sine Magista Opus. Det bliver spændende at følge ham og se, hvor det fører hen.

Aron Lennon (Tottenham Hotspur) - Nike Mercurial Vapor X (Blackout) Og noget kunne tyde på at Aron Lennon er i samme situation. I hvert fald har han i den seneste tid optrådt med et par blackoutede Mercurial Vapor. Om Lennon er i forhandlinger med Nike melder historien intet om, så han er bestemt også “one to watch” i den næste tid.

Graziano Pelle (Southampton) - Mercurial Superfly Orange/Sort (Custom) Og så er der jo dem som er fint tilfredse med, hvor de er, men som så bare tager sagen i egen hånd, hvis de vil have rettet noget til. Sagaen om Dynamic Fit Collar er langt fra slut. Og Graziano Pelle har altså også sluttet sig til den gruppe af spillere som vælger at klippe ankelsokken af. Og det ser ud til at man har fundet en fornuftig løsning på klipningen. I hvert fald ser det langt mere holdbart ud end de første forsøg vi så...

Nicolas Otamendi (Valencia) - Mercurial Superfly Orange/Sort (Custom) Og Nicolas Otamendi er umiddelbart det seneste medlem af Den Dynamic Fit Collar-løse klub. For også han har haft saksen fremme og forsøgt at gøre sine Superfly mere komfortable til sin fod. For vi må formode at dette er årsagen til tiltaget, selvom vi har oplevet langt større komfort med sokken på frem for at være foruden.

Vi kom en dag senere med weekendens støvlespot, men bedre sent end aldrig. Og selvom det allerede er tirsdag er vi stadig ret oppe at køre over Sako’s vilde design. Hvordan ville du designe dit par Mercurial Superfly, hvis du skulle fejre et jubilæum?